Chabelita llança al mercat el primer producte de la seva línia de moda i rep milers de crítiques per una falta ortogràfica

La filla d'Isabel Pantoja ha pogut ficar el producte a la venda gràcies als fans de la seva mare

Isa Pantoja en una imagen de archivo.
Isa Pantoja s'ha emportat un cop dur en llançar el seu primer producte | Gtres.

Chabelita, la filla d'Isabel Pantoja, ha llançat al mercat el seu primer producte, introduint-se de cop i volta en el món de la moda. Tanmateix, les coses no li han anat precisament bé, a diferència de les 'influencers' que han creat col·leccions que han triomfat, així com en el cas de Dulceida.

Isa va comptar amb l'ajuda de la seva mare per ficar a la venda una samarreta que és de màniga 3/4 i de color rosa xicle. La problemàtica ha sorgit perquè hi ha una falta ortogràfica a la frase que porta estampada: «Comprate una vida». L'accent que falta a la primera 'o' ha estat el motiu pel qual s'ha produït una onada de crítiques a través de les xarxes socials. Inclús, els col·laboradors de 'El Programa de Ana Rosa' també han parlat de l'error.

Diseño de la primera camiseta diseñada por Isa Pantoja, a la venta en su página web oficial
Disseny de la primera samarreta d'Isa Pantoja, a la venda a la seva pàgina oficial | CatalunyaDiari.cat 

 

El gran error en l'estampat

La gran equivocació ha sortit a la llum gràcies a la periodista Marisa Martín-Blázquez, qui ha informat sobre el producte i ha remarcat on hi ha la falta ortogràfica. Tanmateix, això no ha estat l'únic aspecte que s'ha comentat, ja que molts han considerat «excessiu» el preu original de la samarreta: «Haig de dir que em sembla caríssima perquè està a 35 euros».

A causa de les rebaixes, actualment es ven per deu euros menys i està disponible en dues talles: S/M i L/XL. La firma Arrabalera, creada per un grup de fans d'Isabel Pantoja, ha col·laborat i ha fet possible la venda d'aquesta peça de roba. De fet, la marca ja va confeccionar, anteriorment i «sense experiència», fins a set vestits per a la mare de Chabelita.

El nom de la firma, un homenatge a Isabel Pantoja

La primera línia de roba de la televisiva s'anomena 'Sissy', un nom que ha escollit per homenatjar la seva mare i la seva gossa i «fidel companya». De fet, és el mateix nom que té la gossa de la seva progenitora. A més, en el text on dóna a conèixer la seva firma li ha dedicat unes emotives paraules.

«Ella ha estat qui m'ha animat a fer el salt i començar aquest projecte en què dissenyaré la meva pròpia línia de roba», assegurava Chabelita agraïda per l'ajuda de la seva mare. Per últim, feia referència a com espera que avanci la seva firma: «A poc a poc, us aniré mostrant les novetats i espero que sigueu tan fidels a la marca com Sissy ho ha estat amb la meva família».


Comentaris

envia el comentari