Chabelita mostra la cara del seu fill de tres anys a la portada de 'Lecturas'

La jove va tenir al petit amb tan sols 18 anys
Imatge de la portada de 'Lecturas' amb la cara del fill de Chabelita | Lecturas

 

La filla d'Isabel Pantoja, Isa Pantoja, ha posat per la portada de ‘Lecturas’ que ha sortit a la venda. En exclusiva, la jove revela la cara del seu fill, Alberto, de tres anys. Chabelita ha assegurat que després de la reconciliació amb la seva parella, mai s'ha sentit «tan estimada». No obstant això, tot indica que la imatge del petit podria haver estat retocada amb programes especialitzats d'edició d'imatge, fet que qüestiona la veracitat d'aquesta.

 

Una portada nadalenca molt especial

La jove parella ha rebut a l'equip de la revista del cor a les portes de casa seva. Chabelita assegura que, a més, després de la reconciliació amb la seva parella, la felicitat i l'estabilitat ha retornat a les seves vides. Per la seva part, el petit Alberto surt somrient a la primera imatge que es té de la seva cara. Aquesta imatge ha estat el centre d'atenció de moltes mirades, fet que ha causat que esclati, novament, el debat sobre els drets de privacitat dels nens.

Alberto Isla surt amb el seu fill en braços

A més, Alberto Isla -parella d'Isa Pantoja- surt a la instantània amb el seu fill en braços. Cal recordar que Chabelita va tenir al petit Alberto amb tan sols 18 anys. Segons explica el mitjà citat, el naixement del petit es va produir en un moment delicat pel qual estava passant la parella.

 

A la vegada, després del naixement del petit, Isa va començar una relació amb Alejandro Albalá. Tanmateix, després de tres anys de relació amb Isla, sembla que la parella ha decidit tornar a donar-se una oportunitat, fet que ha omplert de felicitat a la filla d'Isabel Pantoja. Alhora, ambdós asseguren que han «madurat», en parlar del seu estat sentimental. Tot sembla indicar que el vent bufa a favor d'aquesta jove parella.

 

Chabelita i Alberto Isla, el pare del seu fill | Cedida

París va curar els mals d'amor  

En parlar de la seva reconciliació, els dos afirmen que «tot va transcórrer a París» i que ara passen pel seu millor moment. Isa ha descrit les qualitats que han estat decisives per donar-se una segona oportunitat amb Alberto, segons explica: «Em dóna molta estabilitat, m'ajuda i m'escolta, té iniciativa». A més d'aquestes boniques paraules, afegeix que està en «el seu millor moment» en relació a tots els aspectes de la seva vida.

Comentaris