ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Chabelita Pantoja i Asraf ja no oculten el seu amor

La parella ha confirmat la seva relació a través de les xarxes socials

Isa Pantoja i Asraf junts al llit
Isa Pantoja i Asraf junts al llit | INSTAGRAM

Asraf i Chabelita ja no oculten la seva relació sentimental ni als mitjans de comunicació ni a les seves xarxes socials. Tot i l’amor que es demostren actualment, la parella no ha tingut un camí fàcil per arribar fins aquí. Des del seu pas per la casa de ‘Gran Hermano VIP’, la parella ha travessat èpoques sense parlar-se, d’altres compartint una bona amistat i ara finalment, s’han convertit en parella. I és que, tot i la relació que va mantenir amb el cantant Omar Montes la filla d’Isabel Pantoja, fa unes setmanes que la jove ha iniciat aquesta nova relació amb el que va ser ‘Míster Univers’.

Fotografies junts

Han estat els mateixos joves els que han volgut evitar qualsevol especulació i rumor sobre la seva relació i han fet públic el seu amor a través de les xarxes socials. En concret, ha estat ella qui a través del seu perfil d’Instagram ha penjatunes fotos a les ‘stories’ on apareixen els dos junts al llit i amb música de fons. Una publicació on els joves es mostren molt contents i que Asraf, que fa pocs dies va ser sorprès per la seva nova parella amb un regal molt original per saltar amb paracaigudes, també ha compartit al seu perfil.

Els joves estan passant uns dies al Perú

Chabelita i Asraf viuen intensament la seva relació
Chabelita i Asraf viuen intensament la seva relació | TELECINCO

 

Tot i que han estat els mateixos joves els que han confirmat la seva relació, no s’ha pogut evitar l’enrenou que han despertat tant a les xarxes socials com als mitjans de comunicació. Per aquest motiu, Isa i Asraf s’han volgut aïllar de tot això i han aprofitat per fer un viatge a Perú, país on va néixer ella.

Fa uns dies els vam veure als dos a l’aeroport. Asraf va acompanyar-la fins a l’avió que Isa havia d’agafar per complir amb uns compromisos laborals al seu país, però dies després Asraf va viatjar fins al país sud-americà per passar uns dies junts. La parella ha aprofitat aquests dies al Perú per gaudir de la terra de Chabelita. Han pogut visitar els monuments més importants, han anat a la platja, han descobert alguns dels entorns naturals més espectaculars del país, i com no, també han aprofitat per conèixer i viure en primera persona la nit peruana.

Rumors d’una exclusiva

Tot i el poc temps que porten junts, no és el primer viatge que fa la parella, ja que també se’ls va veure en una altra escapada que van fer a Turquia. Tot i això, s’especula que en aquest viatge al Perú, la parella podria vendre una exclusiva a alguna revista presentant-se oficialment com a parella. De moment, només són rumors i caldrà esperar uns dies per veure que hi ha de cert en tot això. El que sí que és cert, és que els joves s’han mostrat molt il·lusionats amb la relació que han iniciat.


Comentaris

envia el comentari