YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chabelita manté el contacte amb Julián Muñoz sense consentiment d'Isabel Pantoja

Segons ha explicat Mayte Zaldívar, no han perdut el contacte perquè els uneix un «afecte que no s’esborra així com així»

Fotomontaje de Chabelita y su madre Isabel Pantoja
Chabelita podria estar parlant amb Julián Muñoz sense consentiment de la seva mare | CatalunyaDiari.cat

La relació entre Isabel Pantoja i la seva filla Chabelita sembla estar millor que mai. Després que la jove fos expulsada de ‘Gran Hermano VIP’, mare i filla han demostrat estar molt unides i, fins i tot, han anat a comprar juntes, un fet sorprenent perquè poques vegades les han vist en aquest context.

No obstant això, la seva relació podria empitjorar de nou si es confirma un rumor que ha compartit Mayte Zaldívar. L’exdona de Julián Muñoz, qui passarà la resta de condemna a casa per problemes de salut, ha assegurat que ell continua mantenint el contacte amb la filla d’Isabel Pantoja, detall que no seria plat de bon gust per la cantant.

Chabelita i Julián Muñoz mantenen el contacte

El reporter de ‘Sálvame’, José Antonio León ha parlat amb l’ex concursant de ‘Supervicientes 2018’: «Mayte pot demostrar que Chabelita i Julián Muñoz continuen mantenint el contacte». Segons sembla, ella li ha explicat que tots dos senten molta estima l’un per l’altre i mai han deixat de parlar-se.

Julián Muñoz y Isabel Pantoja, en una imagen de archivo
Julián Muñoz i Chabelita senten molta estima l'un per l'altre  | Cedida

 

Mayte Zaldívar ha explicat que «Julián Muñoz continua estimant-la molt i ella li té un afecte que no s’esborra així com així. Era una nena i ell tenia manca de les seves pròpies filles, fet que era culpa seva, per aquesta raó es va bolcar en la nena». A més, també ha assegurat: «Sé que la nena l’estima molt i sé que ells mantenen el contacte. Ella ho nega perquè està la seva mare, és lògic».

Mila Ximénez, a favor de la teoria de Mayte

Fins i tot Kiko Hernández ha afirmat que «podria demostrar que han estat parlant durant l’últim mes», provocant que Anabel Pantoja esclatés davant aquestes paraules i negués completament el que estava dient sobre la seva cosina. No obstant això, Mila Ximénez també està a favor de la teoria de Mayte.

La col·laboradora ha recordat que Chabelita va parlar sobre l’època a Marbella amb Julián Muñoz: «A l’entrevista que em va concedir abans d’entrar a ‘Gran Hermano VIP’ va reconèixer que la seva època més feliç va ser la que va passar a Marbella. Chabelita se sentia segura quan vivia amb Julián». D’aquesta manera Mila Ximénez ha deixat entreveure que el rumor seria cert i podria tornar a trencar-se la relació entre Chabelita i la seva mare Isabel Pantoja.


Comentaris

envia el comentari