YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chabelita perd tots els punts i es queda sense carnet de conduir

La filla d'Isabel Pantoja ha comès diverses infraccions

Chabelita en el momento que la pillaron bajo los efectos del alcohol y al volante.
Chabelita, un dia que la van enxampar al volant sota els efectes de l'alcohol | Cedida

Nova infracció al volant de Chabelitat tot i que aquesta última li ha costat el carnet. Després de perdre tots els punts, la Direcció General de Trànsit i ha retirat el seu permís de conduir. La filla d'Isabel Pantoja se'l va treure fa dos anys a la denominada «autoescola dels famosos» a Cuenca. En aquesta ocasió, no ha fet cas a un STOP.

Conduïnt sota els efectes de l'alcohol

El mes de setembre de 2016, poc després de treure's el carnet, va ser enxampada per la policia a les set del matí condïnt sota els efectes de l'alcohol. Arran d'això, la Guàrdia Civil li va imposar una multa de 1.000 euros i li va treure 6 punts del carnet. Va tenir retirat el seu permís de conduir durant sis mesos.

La infracció definitiva

La temeritat que ha fet que Chabelita hagi perdut tots els punts ha estat que s'ha saltat un STOP. I és que després dels 6 que li van retirar el 2016, només li quedaven dos, i aquesta infracció suposa la retirada de quatre punts més. Ara doncs, es troba en números negatius pel que respecta al seu carnet de conduir. Sembla ser, que segueix els passos del seu germà Kiko Rivera, qui s'ha trobat més d'una vegada en situacions similars.


Comentaris

envia el comentari