Isa Pantoja posant somrient i mirant a càmera

No hi ha dubtes: Isa Pantoja, la pitjor vestida a la boda de la seva cosina Anabel

Isa Pantoja va ser una de les poques assistents de la família en el casament d'Anabel i va deixar nombroses crítiques

La setmana passada va tenir lloc l'anhelat casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez després de diversos ajornaments. A la cerimònia va acudir Isa Pantoja, qui s'ha convertit en la protagonista de totes les crítiques que envolten la cerimònia.

Com dèiem, després de diverses cancel·lacions, la neboda de la 'tonadillera' va poder complir, finalment, el seu anhelat desig. Des que es conegués la data de l'enllaç, tots volien saber els detalls de la celebració des dels convidats fins al vestit de la núvia.

Tanmateix, l'esdeveniment va estar a punt de cancel·lar-se de nou després de la mort de l'àvia de la núvia la setmana passada. Però, seguint el consell de la seva tia, la col·laboradora de 'Sálvame' va continuar amb els seus plans i no va cancel·lar les noces.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i això, l'enllaç va estar marcat per la polèmica i els conflictes familiars, ja que el seu cosí Kiko va confirmar a última hora la seva absència. Aquesta notícia va portar una gran repercussió i la protagonista de l'esdeveniment no va rebre molt bé aquesta decisió.

Tot i que l'absència familiar d'ella va ser bastant notable, la seva cosina Isa Pantoja va decidir acudir per no perdre's aquest dia tan especial. És més, la seva presència ha comportat una gran quantitat d'informacions que abasten des del seu discurs fins al vestuari triat.

Isa Pantoja, criticada pel seu estilisme en el casament d'Anabel

Totes les noces dels personatges famosos susciten un gran interès per conèixer tots i cadascun dels seus detalls. Però en aquesta ocasió, l'expectació era superlativa a causa del seu treball com a col·laboradora i 'influencer'.

El programa vespertí de la cadena principal de 'Mediaset' va desplegar tota una comitiva de càmeres i reporters per captar el moment. Des del plató, els companys que no havien estat convidats comentaven el que anaven veient en directe.

Alguns dels tertulians es desfeien en elogis pel 'look' de la núvia, mentre que altres es van dedicar a qüestionar-ho tot. Les xarxes socials van estar més actives que mai, però els focus es van posar sobre una de les convidades i el seu estilisme.

Una de les normes que Anabel Pantoja havia imposat als assistents de la cerimònia és que el seu estilisme havia de ser blanc. Aquesta decisió fa referència a les mítiques noces eivissenques en què tots els convidats porten vestits blancs amb teles molt vaporoses.

Dins d'aquesta norma, cada un podia arribar la roba que volgués. No obstant això, el 'look' que va decidir portar Isa no va agradar gens a les xarxes socials, les quals es van omplir de crítiques i burles pel seu vestuari.

Isa Pi, la pitjor vestida del casament d'Anabel Pantoja
Isa Pi, la pitjor vestida del casament d'Anabel Pantoja | GTRES

La jove del clan va triar un 'mono' curt i amb un pronunciat escot que li quedava com un guant. Així mateix, per completar el 'look', portava un vestit transparent de malla que deixava a la vista la peça de sota.

Davant d'aquesta vestimenta, molts han qüestionat la seva idoneïtat per al casament, ja que no s'apreciava massa formal o elegant per a l'ocasió. De fet, molts a les xarxes comentaven que semblava que fos a passar un dia a la platja més que assistir a un casament.

Per la seva banda, altres usuaris van començar a criticar el 'look' complet i qüestionar-se el lloc d'on l'havia tret. Algunes veus es van alçar per afirmar que semblava una peixatera o que portava una xarxa de pesca per vestit.

Sens dubte, Isa Pantoja no va desfer-se dels comentaris negatius, fins i tot, van arribar a qüestionar el seu pentinat i maquillatge. Cada un té la seva particular visió de l'estil i la moda, però ha de prevaler el personal a les crítiques externes.

La col·laboradora va ser còmoda amb la seva elecció i va prendre en conseqüència el seu gust personal per a acudir al casament de la seva cosina. A més, la seva actitud davant les crítiques ha de ser presa com a exemple i impedir que l'opinió dels altres influeixi en les teves decisions.