URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Chabelita i els problemes amb Hisenda, motius del canvi d’Isabel Pantoja

Anabel Pantoja, la neboda d'Isabel Pantoja, assegura que la pèrdua de pes de la seva tia és deguda a una estricta i controlada dieta

Isabel Pantoja no tiene todos los objetos de 'Paquirri'
Imatge d'Isabel Pantoja | Cedida

Kiko Rivera va publicar a principis del mes d’agost una fotografia amb la seva mare, Isabel Pantoja, al seu compte d’Instagram. Aquesta fotografia ha fet que totes les alarmes saltessin al voltant de l’actual estat de salut de la cantant. Isabel Pantoja ha patit un canvi físic espectacular, que ha estat qüestionat i ha atret totes les mirades, ja que tothom vol saber a què es deu.

 

Abans que Kiko Rivera publiqués aquesta fotografia Isabel no havia aparegut públicament des del passat 21 d’abril, durant el bateig de la segona filla de Kiko Rivera i Irene Rosales, Carlota. Per tant, la nova imatge més de tres mesos més tard ha cridat molt l’atenció.

 

La fotografía de Isabel Pantoja con Kiko Rivera
La fotografia d'Isabel Pantoja amb Kiko Rivera | Instagram

 

La dieta d'Isabel Pantoja

Tot i que els rumors sobre el canvi físic d’Isabel Pantoja porten a pensar que la causa que l’ha portada a perdre tant pes és la seva situació personal, Anabel Pantoja, neboda d’Isabel, ha volgut treure ferro a l’assumpte tot assegurant que realment la cantant està sota una dieta estricta.

La col·laboradora de ‘Sálvame’ també ha sortit a defensar la seva tia per evitar que les males llengües facin malbé la seva imatge. Per això va justificar que la desmesurada pèrdua de pes és deguda a una situació controlada per part de la cantant.

Isa Pantoja en una imagen de archivo
Isa Pantoja en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Problemes entre Chabelita i Isabel Pantoja

Tanmateix, que Anabel Pantoja hagi intentat acabar amb els rumors no ha obtingut el resultat que esperava. Hi ha molta gent que considera que Isabel Pantoja no està vivint el seu millor moment i això es deuria al fet que sempre està discutint amb la seva filla, Chabelita.

 

Els rumors d’una relació dolenta entre mare i filla van créixer a partir del moment en el qual la cantant no va assistir al bateig del seu nét Albertito. Isabel Pantoja mai va aprovar la relació de la seva filla amb Alberto Isla, però que desafies a la seva filla perquè acabés amb la relació probablement va debilitar el vincle entre les dues.

Els problemes d'Isabel Pantoja amb Hisenda

No obstant això, les constants discussions amb Chabelita no són l'únic problema que li ronda a Isabel Pantoja. Quan es creia que la seva situació amb Hisenda estava totalment estabilitzada, el fisc ha tornat a atacar amb força l'artista.

 

Isabel Pantoja és conscient que s'estan desenvolupant una sèrie d'investigacions sobre la seva situació financera, les quals teòricament no haurien de suposar cap tipus d'inconvenient. Tot i això, encara que es manté temorosa per si qualsevol situació irregular provoqués el seu retorn a la presó.

 

És a dir, a causa de tota la situació que actualment envolta a Isabel Pantoja, no es pot afirmar amb certesa si la seva pèrdua de pes és deguda a una dieta estricta, però controlada, tal com justifica Anabel Pantoja, o si bé és a causa dels problemes familiars amb Chabelita i personals amb Hisenda.


Comentaris

envia el comentari