Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Isa Pantoja revela la proposta secreta que va tenir de Julián Muñoz

Isa Pantoja ha relatat a 'El programa de AR' una anècdota que posa en relleu la importància que tenia ella per a Julián Muñoz

Isa Pantoja segueix generant polèmica amb les seves declaracions, que mai no deixen indiferent a ningú. L'última bomba l'ha deixat anar respecte a Julián Muñoz, l'exalcalde de Marbella, que va protagonitzar una sonada aventura amb la cantant Isabel Pantoja; un amor que es va acabar quan tots dos van anar a la presó. Tot i l'agre final de la seva relació, la filla de la 'tonadillera', Isa Pantoja, guarda molt bon record de qui va ser la parella de la seva mare i ha revelat una cosa que demostraria la bona relació que van mantenir ella i l'exalcalde.

 

Fa tan sols uns dies que Isa es va referir a l'etapa d'amor de la seva mare amb Julián com una època molt feliç, alhora que va recordar com va assabentar-se de la relació entre tots dos a través de la televisió. «Recordo que era a la casa de la Moraleja i vaig posar la televisió, vaig veure les imatges de la meva mare besant-se amb un home que no coneixia al Rocío», va relatar recentment a 'El programa de Ana Rosa'.

 

La proposta de Julián Muñoz

Va ser en aquest mateix programa on va recordar Julián Muñoz amb especial afecte. «Érem una família. Jo no he tingut una figura paterna i Julián sempre es va portar molt bé amb mi, m'incloïa molt en els seus plans. Guardo aquesta època amb molt d'afecte, tenir un home a casa em va donar seguretat, podies parlar amb ell de qualsevol cosa», va relatar llavors, sorprenent a tots els presents al plató.

 

Ara, al programa, Isa ha donat nous detalls sobre el llavors alcalde de Marbella, que reflecteixen que la seva relació era gairebé de pare i filla, i és que Isa Pantoja ha revelat que un dia Julián Muñoz li va proposar que es posés el seu cognom. «Asseguts al jardí de La Pera, Julián em va dir, t'agradaria dir-te Isabel Muñoz?», ha revelat Isa Pantoja, deixant entreveure que per a Julián ella era molt important.

 

«Em va fer molta il·lusió perquè jo el considerava un pare, em va semblar una idea bona en aquell moment»,ha reconegut la filla de la 'tonadillera'. No obstant això, també ha recalcat que després del que ha passat no es penedeix de no haver acceptat la proposta. «Ara, després de tot el que ha passat...»,ha dit referint-se a l'estada de Julián a la presó.

 

Isa Pantoja intenta mantenir-se equidistant entre la seva mare i Kiko Rivera

Pel que fa al conflicte familiar entre Kiko Rivera i la seva mare, que segueix portant cua, Isa Pantoja se segueix sentint entre l'espasa i la paret, ja que no vol posicionar-se a favor o en contra de cap dels dos en el seu enfrontament públic. Tot i això, ha agraït que el seu germà hagi frenat una mica la guerra mediàtica contra la seva mare. I és la qüestió l'estava afectant massa, tal com ell mateix va assegurar fa uns dies a Instagram.

 

«Per la meva salut mental he de frenar, no puc més. Tinc mal humor, em barallo amb la meva dona, em barallo amb els meus amics, hi ha vegades que no tinc ganes absolutament de res. Prendré la decisió d'apartar una mica tot això, centrar les meves energies en la meva música», va assegurar després de concedir la seva última entrevista a Telecinco parlant de la seva mare.

 

Això, no vol dir que hagi de deixar el conflicte familiar sense més, però sí que deixarà de concedir entrevistes per parlar del tema exposant-se tant; en lloc d'això, seguirà per la via legal fins a aclarir tot el concernent a l'herència del seu pare Paquirri. «Tot el que he explicat és veritat. M'he emportat una desil·lusió tremenda amb la meva família. La meva mare, el meu tiet... horrorós», ha afirmat entristit.