Surt a la llum l'affaire' de Chabelita amb Anuar, el germà d'Asraf

En tot aquest engany també juga un paper molt important la col·laboradora de televisió, Amor Romeira

Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'
Això va dinamitar la relació durant un temps | Twitter

Quan crèiem que els Pantoja no podien abastar una nova trama, ens equivocàvem. Avui, i pràcticament per casualitat, hem descobert una cosa que farà trontollar encara més la família més mediàtica de la televisió. Pilar Yuste, representant de diversos famosos, que avui es trobava treballant al plató de 'La Casa Fuerte' com a tertuliana ha fet callar a Anuar Beno, el germà d'Asraf, i ho ha fet deixant anar una autèntica 'bomba'. Ni més ni menys, ha afirmat que el jove va tenir un enamoriscament amb Isa Pantoja, la que ara mateix és la seva cunyada.

Anuar, lluny de negar-ho, ha intentat matisar el que va passar, però aquest no ha calculat que al plató hi havia molta més gent que podia aportar dades sobre el que va passar. La nit d'aventura va tenir lloc a casa de Kathy Amores, la llogatera del pis on va estar vivint Isa Pantoja i amb la qual va tenir una molt bona amistat. Totes les versions apunten que en aquesta ocasió només hi va haver un flirteig i uns petons, però que entre els cunyats no va anar a més.

Rafa Mora ha explicat que ell era coneixedor d'aquesta història i ha corroborat tot el que va succeir, però a més ha aportat una dada més i que ha acabat de dinamitar al plató del programa. Si intentem entendre l'ordre d'aquesta nova saga amorosa, Mora ha explicat que Amor Romeira també va tenir una història d'amor amb Anuar i que va arribar a tots els extrems, però que es va acabar trencant al cap d'un temps. Llavors, va ser quan Isa va atacar a Anuar i això va fer enfadar molt a Amor, que va decidir trencar la seva amistat amb la filla d'Isabel Pantoja en sentir-se traïda. 

Isa Pantoja va abandonar el pis on tot això va ocórrer

Després d'això i per l'amistat que tenia Amor Romeira amb la propietària del pis on vivia Isa Pantoja, aquesta va haver de deixar aquesta llar i buscar-ne una altra. Segurament recordareu aquell moment perquè una revista va prendre fotografies d'Isa acompanyada d'Asraf fent la mudança, justament després que aquests sortissin de 'Gran Hermano'. 

D'altra banda, Belén Ro ha afirmat que l'any 2018 diversos mitjans es van fer ressò de la breu relliscada d'Isa Pantoja amb el seu cunyat Anuar. Tant és així que si ho busquem, podem veure com el jove va haver de respondre sobre aquesta aventura quan va anar a 'El programa d'AR' per defensar al seu germà, que en aquell moment estava concursant a 'Gran Hermano'.

Isa Pantoja i Asraf són de moment totalment aliens al que s'està explicant fora del recinte on s'està duent a terme 'La Casa Fuerte'. Veurem si a la sortida d'un d'ells, afrontaran aquesta polèmica i donaran més pistes sobre el que va succeir, un fet que seria estrany, ja que en el moment que va passar cap dels dos ho va voler confirmar i van intentar seguir amb la relació passant per alt aquest altercat familiar.

Recordem que la família Pantoja va afrontar aquest divendres passat una nova guerra amb l'emissió de l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', emesa a 'prime time' a Telecinco, el qual va comptar amb la presència de Kiko Rivera i del seu cosí, Canales Rivera, una de les peces clau per entendre les traïcions dins la família Rivera-Pantoja. Ara més que mai els dos cosins es troben separats per culpa de l'herència del desaparegut Paquirri.


Comentaris

envia el comentari