Chabelita surt de festa amb dos amics i dispara els rumors de ruptura amb Asraf

La filla d'Isabel Pantoja ha anat a una discoteca acompanyada d'Efren i Kiko Jiménez

Chabelita en una discoteca
Chabelita va gaudir de la nit en una discoteca | INSTAGRAM

No és cap sorpresa que si hi ha una cosa a la vida que li agrada a Chabelita és passar-ho bé. Gaudir de la vida, de l'amor i de la faràndula són les seves assignatures preferides i ho ha tornat a demostrar. Fa pocs dies saltaven les alarmes sobre una possible ruptura amb la seva actual parella, Asraf.

Concretament, els rumors van saltar després que una càmera del programa 'Cazamariposas' de Telecinco en el qual estava participant Asraf, hagués seguit a la filla petita d'Isabel Pantoja amb la intenció de dedicar-li unes paraules a la seva suposada parella. Més enllà d'acceptar la proposta i fer públic el seu amor, la reacció de Chabelita va ser girar-se i fer cas omís de la petició del programa.

Asraf plorant i Chabelita de festa

Aquesta decisió va fer plorar a Asraf que, finalment, va haver d'abandonar el programa de 'Cazamariposas'. Però per si no n'hi hagués prou, Chabelita davant les llàgrimes de la seva parella va reaccionar d'una curiosa forma: marxant de festa amb dos amics. A través de les xarxes socials s'ha pogut veure com la germana de Kiko Rivera s'ho ha passat d'allò més bé en una discoteca de Madrid acompanyada per dos homes: Efrén, tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' y Kiko Jiménez, assessor de l'amor del mateix programa.

A les històries que es van publicar a Instagram es podia veure a una Chabelita feliç i somrient i, aparentment, gens preocupada per la seva relació amb Asraf. Aquesta actitud està molt lluny de la que va mostrar la parella fa unes setmanes en una entrevista que van concedir a una revista i, en la qual, van assegurar que els fonaments de la seva relació eren forts i segurs. Ara caldrà esperar per saber en quin estat es troba la seva relació i esbrinar si, de nou, Chabelita torna a estar soltera.

Problemes amb el seu germà, Kiko Rivera

Aquest no és l'únic front obert que té la filla de Pantoja, ja que a la primera gala de 'Supervivientes', ja va quedar clar que la seva relació amb el seu germà, Kiko Rivera, no és tan bona com volen mostrar. De fet, el mateix Rivera va confessar que no es parlava amb la seva germana per unes declaracions que va fer de la seva dona Irene Rosales. Tot i que els germans van escurçar distàncies durant el programa, el cert és que a Chabelita se li acumula la feina. Ella, mentrestant, balla les nits de Madrid.

Chabelita en una discoteca
Chabelita va estar acompanyada per dos amics tota la nit | INSTAGRAM

Comentaris

envia el comentari