URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Charlize Theron abandona la promoció de 'Fast & Furious' a Espanya i cancel·la la visita a 'El Hormiguero'

L'actriu sud-africana ha cancel·lat totes les seves aparicions en diferents actes programats
L'actriu ha abandonat Espanya per una «trucada urgent». | Cedida

 

Charlize Theron es trobava durant aquesta setmana a Espanya promocionant l'última pel·lícula de 'Fast & Furious' al costat de Vin Diesel. Pel que sembla, la sud-africana ha hagut d'abandonar el país a causa d'una «trucada urgent» dels Estats Units. Per aquest motiu, ha cancel·lat totes les seves aparicions en els diferents actes que tenia planejats, entre ells la seva participació a 'El Hormiguero'.

Tot i que l'actriu s'ha excusat, els seus fans no semblen estar gaire contents amb la justificació que ha fet l'actriu i hi ha rumors que apunten que Charlize podria haver marxat abans d'hora per evitar la seva visita a 'El Hormiguero'. I és que cal recordar que la sud-africana no va parlar gaire bé del programa en una entrevista als Estats Units. «No entenc com hi pot haver música 'sexy', i seguidament, experiments de química de debò. A més, ens van dir que ens tornéssim 'boges'», explicava sobre la seva aparició en el xou espanyol el 2012, on va acudir al costat de Kirsten Stewart.

 

De moment no s'ha confirmat si la marxa de l'actriu té realment una urgència o no. El que sí que se sap és que el seu company de pel·lícula Vin Diesel sí que anirà a divertir-se a 'El Hormiguero' dijous que ve, 6 d'abril. Potser durant el programa es donarà més informació sobre la cancel·lació de la visita de Charlize Theron.