URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Charo, Cristina i Camila, les tres dones que es faran càrrec de Miquel, el fill de Carme Chacón

La socialista sempre va tenir cura de la seva relació amb l'exdona i les dues filles de Miguel Barroso
Carme Chacón amb el seu fill Miquel | Cedida

 

La inesperada mort de Carme Chacón ha afectat molt la gent del seu entorn, però especialment el seu únic fill Miquel, de gairebé 9 anys. El petit era un pilar fonamental per a la socialista i ara la seva educació i benestar aniran a càrrec del seu pare, Miguel Barroso. Cal destacar que Chacón sempre va cuidar molt la relació amb l'exdona de Barroso i les filles que van tenir en comú. Així doncs, Miquel tindrà també a Charo Izquierdo i les seves dues germanes, Cristina i Camila.

Hi havia una relació tan bona entre la diputada i l'exdona de Barroso que va voler fer una portada protagonitzada per Chacón per a la revista 'Yo, Dona', que llavors dirigia. En aquest exemplar, les dues posaven en comú la seva lluita per la igualtat de gènere. La també antiga subdirectora de 'Vogue' i directora de 'Grazia' va mantenir sempre una relació cordial i propera amb la nova dona del seu marit.

 

 

Les seves dues germanes per part de pare també han estat sempre molt unides a Miquel. La mateixa Carme Chacón es mostrava orgullosa de la bona sintonia entre els germans amb la publicació d'una escena de Camila i el seu fill tocant el piano en el seu perfil d'Instagram. Per la seva banda, Cristina, la filla més gran, té multitud de fotos a les seves xarxes socials en què comparteix nombroses mostres d'afecte cap al petit.

 

Cristina Barroso amb en Miquel | Cedida

 

Camila Baroso amb el seu germà Miquel | Cedida