Charo Reina

Charo Reina s'atreveix a explicar la veritat sobre el seu problema de salut

Charo Reina no té objeccions a revelar el seu terrible problema

Charo Reina s'ha obert en canal en una entrevista en profunditat amb la revista Setmana en què ha explicat com va patir molt en el passat. I tot per un problema de salut que li va sobrevenir després de morir els pares. Charo Reina, una artista de cap a peus, ha marcat diverses generacions pel seu bon fer sobre els escenaris.

Aquesta ha confessat la situació límit que va viure quan patia depressió i va derivar en una ansietat que li provocava ingerir gran quantitat de menjar. La cantant va arribar a pesar 130 quilos i aquest problema de salut el va fer patir fins i tot agorafòbia. Una malaltia que el feia tremolar de pànic quan estava a espais oberts. I que va ser una llosa definitiva a la carrera musical.

Charo Reina no oculta que la depressió la va matar per dins

Per sort, Charo Reina ha recuperat el seu benestar aprimant-se tant que ara llueix una talla 42 molt orgullosa. Ara mateix, Charo Reina triomfa en part gràcies als curtmetratges que ha gravat en els darrers temps, algun fins i tot seleccionat per als Premis Óscar.

Charo Reina en el bateig de la filla d'Elena Furiase
Charo Reina en el bateig de la filla d'Elena Furiase. | EuropaPress

Així mateix, Charo afirma que sabent que fa molts anys que no té relació amb Isabel Pantoja li agradaria reprendre aquesta amistat. El que desprenen les seves declaracions fa que vegem una nova dona, encara que recordi aquella depressió que va ser el principi de tots els mals.

Ella mira enrere i rememora els temps més difícils de la seva vida. «Tot venia provocat per una situació anímica i mental molt difícil. Comença amb la malaltia de la meva mare, la seva mort al cap de deu mesos amb la del meu pare i entrar en pandèmia just després», sosté.

«Vaig arribar als 130 quilos i allò ja era insostenible»

«Allò em va provocar un caos emocional i l'únic que m'alleujava era menjar. Vaig arribar als 130 quilos i allò ja era insostenible, ja no em reconeixia ni mentalment. Vaig passar una depressió molt gran, va desembocar en una agorafòbia», afirma a la citada entrevista.

Charo Reina sap que per curar-se va haver d'acudir a professionals que la van tractar de la millor forma i així ho explica per Setmana . «Amb tractament mèdic, primer amb un psicòleg i després un psiquiatre. Gràcies a Déu, avui dia estic molt bé. Tinc un psicoterapeuta al qual vaig normalment, però ja estic bé», exposa.

Charo Reina en la Setmana de la moda flamenca
Charo Reina en la Setmana de la moda flamenca | EuropaPress

Si per alguna cosa ha patit Charo és per tota la família. I és que ha vist com entrava en un pou del qual no podia sortir, tot i que finalment ho ha aconseguit. «Ho han passat malament veient-me, però sobretot donant-me suport , sempre amb mi, al meu costat. Ara, quan em veuen així i em veuen tan feliç, que vaig al gimnàs, que faig tot el que vull, que començo a treballar. ...».

L'antiga relació que Charo Reina vol recuperar al futur

«Començo a posar-me una altra vegada al mercat, llavors lògicament estem molt feliços. I després, físicament han vist el canvi que jo he fet i saben que ha estat per salut», ha confessat l'artista. Finalment, també ha parlat de la seva gran amiga de tota la vida, Isabel Pantoja , encara que des de fa temps que no hi tenen relació.

«Hi ha dues paraules màgiques a la vida que són: gràcies i perdó. El perdó et fa lliure, però molt més lliure et fa perdonar. Jo crec que, si algun dia passa i ens mirem, ens abracem i tot haurà canviat», concloïa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp