TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🚨 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Chayo Mohedano, condemnada a indemnitzar la seva exparella Antonio Tejado amb 60.000 euros

La filla de Rosa Benito va denunciar per unes declaracions a la televisió i demanava 150.000 euros, però ara és ella la que haurà de pagar a Tejado
Antonio Tejado en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

La filla de Rosa Benito i Amador Mohedano, Chayo Mohedano haurà de pagar 60.000 euros a la seva exparella i pare del seu primer fill Antonio Tejado. El Tribunal Suprem l'ha condemnat a indemnitzar a Tejado després de diversos anys de judicis per una denúncia que va realitzar Chayo després d'unes declaracions de la seva exparella a televisió. El mateix Antonio Tejado ha volgut revelar la notícia al programa 'Sálvame': «M'havia demandat per una quantitat de 150.000 euros i ara m'ha de pagar 60.000».

 

La filla dels Mohedano va demandar al pare del seu fill per parlar a televisió. Va reclamar-li fins a 150.000 euros, però va perdre la demanda en primera instància i també la següent presentada a l'Audiència Provincial. Finalment, després de recórrer també al Tribunal Suprem, aquest la condemnat a indemnitzar al demandat.

Chayo Mohedano en una imatge d'arxiu | cedida

 

Augmenten els seus problemes econòmics

«Qui va anar cercant llana, va sortir esquilat», ha exclamat Antonio Tejado. La jugada li ha sortit malament a Chayo Mohedano, ja que després de reclamar-li a la seva exparella 150.000 euros per les seves declaracions a televisió, ara serà ella la que li haurà de pagar una abundant quantitat econòmica de 60.000 euros. Una situació molt dolenta per a la filla de Rosa Benito, sobretot perquè fa uns mesos es va desvelar que patia problemes econòmics. Llavors ja se la va condemnar a pagar 22.000 euros a Tejado, però ara, quasi un any més tard, la xifra ha augmentat substancialment.

Chayo encara no ha parlat al respecte

Per la seva part, la filla d'Amador Mohedano encara no ha realitzat cap declaració al respecte. Durant la seva última entrevista, Chayo va parlar dels seus moments més dolents de la seva vida, i de com els va poder superar gràcies a l'ajuda incondicional dels seus familiar i per descomptat, del seu marit Andrés Fernández.

 

Va ser llavors quan va explicar també que tots i els problemes, «s'ha de tirar endavant», i justament és el que haurà de fer ara, després de la sentència condemnant-la a pagar 60.000 euros a Tejado.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris