La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

Chelo va exigir l'acomiadament de María Patiño d'un conegut programa

Les col·laboradores van tenir una discussió que no va acabar gaire bé

Ja fa anys que Chelo García Cortés i María Patiño són amigues. Es van conèixer treballant a 'Dónde estás corazón', el programa presentat per Jaime Cantizano a Antena 3 i que durant molt de temps va competir amb 'La Noria' i 'Sálvame', programes en què van acabar col·laborant alguns dels antics membres de 'DEC' quan van veure que el programa s'enfonsava. 

'Sálvame' ha recordat aquest dimecres quan Chelo García Cortés va intentar que acomiadessin a María Patiño de 'Dónde estás corazón'. Segons sembla, tot va començar amb una discussió entre les dues col·laboradores, que va acabar amb Chelo enviant un correu electrònic a un dels màxims responsables de la cadena. En aquest correu li demanava que acomiadessin la seva companya perquè era un autèntic dimoni.

Per la seva banda, Chelo ha intentat negar els fets, però tant María Patiño com Gema López, que també treballava amb elles quan això va passar, li han demanat que no ho negui perquè, si no, recuperarien les imatges de quan es va tractar per sobre aquest tema fa ja un temps. Tot això ha tornat a l'actualitat després del mal rotllo que s'ha desencadenat entre les col·laboradores per culpa de la participació de Chelo a 'Quiero dinero', el concurs de 'Sálvame' en què ha estat guanyant molts diners a canvi de vendre la seva intimitat i comprometre les seves amigues.

L'acomiadament de María Patiño mai es va dur a terme i les dues van seguir treballant juntes fins que van fer el salt a Telecinco, deixant enrere les seves respectives feines a Antena 3. Després, la relació entre elles va millorar fins a acabar sent molt bones amigues, al costat de Gema López, que completava el grup de noies de 'Dónde estás corazón'.

Chelo es carrega totes les seves relacions personals

Ahir Chelo va deixar lliure la cadira de 'Quiero dinero' i es va plantar, havent guanyat 25.000 euros, això si, amb molts caps per lligar i relacions pendents de recompondre. Parlant de la vida privada de les seves companyes, va acabar de destruir la confiança que li tenia Gema López

Els problemes de Chelo no són només aquests. També es va posar en contra de Patiño acceptant presentar el seu programa 'Socialité', arribant a aconseguir millors audiències que la presentadora titular, una dada que no va agradar massa a la presentadora. Chelo ha admès que no va reaccionar de la millor manera amb la seva amiga i que només es limitava a complir amb el repte que li havien proposat.

Dimarts, la col·laboradora va viure un dels seus moments més complicats a la televisió. 'Sálvame' li va demanar que mostrés públicament els seus comptes bancaris, unes xifres que va poder veure Paz Padilla, la qual va acabar plorant sentint certa compassió per la seva companya.