Chelo García Cortés es declara a la seva parella, Marta, a les xarxes

La periodista ens ha tornat a deixar clar que és l'amor de la seva vida, si bé no ha revelat la seva identitat

Chelo García Cortés
Chelo García Cortés ha declarat el seu amor públicament a Instagram | Telecinco

La coneguda col·laboradora de 'Sálvame', Chelo García Cortés, ha mostrat la seva cara més desconeguda, i li ha dedicat unes tendres paraules a la seva actual parella, Marta, a través de les xarxes socials. Cortés ha demostrat que hi ha moments en els quals pot ser realment romàntica, i ha deixat clar que és una dona molt feliç, al costat de l'amor de la seva vida, si bé no s'ha animat a compartir una imatge seva. 

No ens hauríem d'estranyar, ja que ella sempre ha optat per preservar la intimitat de Marta, evitant parlar sobre públicamentsobre la dona. També cal dir que, en alguna que altra ocasió, l'ha arribat a mencionar a les xarxes socials, on és força activa, ja que és innegable que s'ha convertit en una peça inseparable de la seva vida. 

«És el millor de la meva vida»

«És el millor de la meva vida, plena d'amor, paciència, saber estar», començava la seva publicació García Cortés, que també afegia que «ella es va creuar» en el seu camí «ja fa molt de temps». «Ella és la meva vida, i caminem juntes de la mà», ha assegurat la col·laboradora de 'Sálvame'. 

Unes paraules que han vingut acompanyades d'una imatge de la misteriosa dona, en la qual malauradament no aconseguim veure tota la seva cara, i que fa que ens resulti impossible saber qui és. A la mencionada instantània es pot observar el seu cabell i unes ulleres de sol. Si bé Marta continua sent un veritable misteri, la veritat és que les paraules de Chelo ja ens deixen clar que l'estima moltíssim. 

Chelo, molt preocupada per la intimitat de Marta

No es tracta del primer cop que la periodista de Telecinco confessa públicament el gran amor que sent per la seva companya sentimental. Anteriorment ja va publicar missatges en els quals parla sobre Marta. Per exemple, ja temps va compartir amb els seus seguidors d'Instagram una instantània en la qual se li pot veure el cos sencer, però d'esquena, deixant clar que no vol que surti a la llum la seva identitat.


Comentaris

envia el comentari