Chelo García Cortés en un plató de televisió

Chelo García-Cortés parla dels seus problemes de salut: «Em moria»

Chelo García-Cortés ho ha explicat tot

Chelo García-Cortes és tot un referent pel que fa a la premsa del cor. Fa anys que la periodista explica els secrets dels personatges més importants de la nostra societat. Ara, Chelo ve disposada a enfrontar-se a tots els seus dimonis amb unes memòries que no deixaran indiferent ningú.

La periodista ha publicat el llibre que recull alguns dels capítols més importants de la vida, però també els més durs. Entre ells, hi ha les seves relacions de parella, la fama i els problemes de salut a què ha hagut de fer front i que li han deixat empremta.

Chelo García-Cortes parla obertament sobre els seus problemes de salut

Per a la periodista no ha estat gens senzill escriure aquest llibre i és que ella tenia clar des del primer moment que no seria ella qui l'escrivís. Per Chelo era impossible escriure sobre la seva pròpia vida, així que va delegar una fidel companya perquè ho fes.

Imatge de Chelo García-Cortés sortint de l'hospital.
Chelo García-Cortés ha viscut un any molt dur. | Europa Press
 

La periodista s'ha hagut d'enfrontar a moments molt durs a la seva vida i el fet de reviure'ls li produeix molt de dolor. Entre ells, els problemes de salut mental que va patir la seva mare.

«La meva mare vivia al psiquiàtric, però, quan venia a casa, jo el que notava era que la meva mare unes vegades era una dona bellíssima i altres vegades no s'aixecava del llit», confessa per a Diez Minutos.

Però, a més, els últims anys no han estat gens senzills per a la periodista. Chelo García-Cortes s'ha trobat al bell mig d'una infinitat de problemes econòmics pels quals ha hagut de prendre decisions que mai no s'hauria imaginat, com anar a Supervivientes.

Però, sens dubte, un dels maldecaps més grans han estat els seus problemes de salut. La col·laboradora de Sálvameha hagut de fer front a cops molt durs pel que fa a la seva salut. Un d'ells, la caiguda que va patir fa uns mesos i que la va tenir totalment allunyada de la televisió.

«El més terrible, la caiguda que vaig patir a finals del mes de maig passat. Em vaig trencar el radi a la zona del canell. Em van operar i he estat de baixa dos mesos i mig. Em moria», confessava a Rosa Villacastín. Desgraciadament, a aquesta malaltia se li va sumar la de la seva dona Marta, que també va patir una caiguda.

«Marta es va trencar el calcani del peu dret. Ha estat horrible, perquè veure Marta arrossegant-se perquè no podia caminar per mi ha estat molt dur. He tingut una ensopegada a la meva vida, però això ha estat un toc d'atenció per fer coses que no hauríem de fer a la nostra edat», confessa a la revista anteriorment citada.

Per a la periodista, ha estat un dels anys més durs de la seva vida, on ha arribat a témer pel seu futur. «He sentit molta por per mi i per Marta. Por a quedar malament de la mà, perquè estic a punt de fer els 71, i com que pertanyo a una generació tan activa, veure'm a casa sense poder-me moure va ser dur. Jo no vull deixar de treballar ni em jubilaré», afirma.

Chelo García-Cortés no pensa deixar Sálvame

S'ha especulat molt sobre el futur de la col·laboradora a Sálvame. Durant les últimes setmanes s'ha arribat a assegurar que la periodista volia marxar a El Programa de Ana Rosa.

Primer pla de Chelo García-Cortés.
Chelo García-Cortés no vol deixar el programa. | GTRES
 

No obstant això, Chelo ho té clar: no pensa deixar el programa i encara menys anar-se'n a AR. «És totalment fals. Jo no he demanat feina ni a Ana Rosa ni a ningú més, jo segueixo a Sálvame perquè em sento molt a gust», sentenciava.

Per ara, Chelo està molt centrada en el programa, i sobretot, en la seva relació amb Marta, el motor de la seva vida.