Chelo García-Cortés trenca a plorar parlant dels seus problemes econòmics

La col·laboradora s'ha enfonsat a ‘Sálvame’ en confirmar la causa dels seus nervis i preocupacions, els seus problemes amb Hisenda: «M'està destrossant»

Chelo García Cortés, entre lágrimas en 'Sálvame'
Chelo García Cortés, amb llàgrimes als ulls a 'Sálvame' | Telecinco

Molts moments de tensió i llàgrimes han tornat a protagonitzar l’últim programa de ‘Sálvame’. Novament, la polèmica entre Kiko Matamoros i el seu fill Diego pel seu ‘caché’ de 16.000 per anar a la seva boda ha centrat les converses dels col·laboradors.

Cap dels dos implicats era al programa, però això no ha evitat que el conflicte tornés a esclatar al plató sobretot per les contradiccions al respecte que ha tingut Chelo García-Cortés. La periodista acabaria plorant en directe, tot i que per una causa totalment aliena a aquest tema.

Chelo reconeix que té «por» d'Hisenda

Els seus problemes econòmics continuen sent un mal de cap i Chelo està espantada:«Tinc por a algú que m’està fent molt mal: Hisenda», deia a ‘Sálvame’ entre llàgrimes. Sembla que la col·laboradora fa molts mesos que se sent anguniosa i que no acaba de trobar cap solució.

«Hisenda m'està destrossant i no vull parlar perquè cada cop que ho faig prenen represàlies» ha assegurat la col·laboradora, confirmant que encara té problemes econòmics. La seva companya Gema López diria en saber-se la notícia: «Entenc les teves llàgrimes, no pel que t'he dit, sinó perquè sé que no estàs passant una bona època i que no estàs bé».

Chelo García-Cortes y Kiko Matamoros
Chelo García-Cortes i Kiko Matamoros | Telecinco

 

Continua la polèmica de Kiko Matamoros

Aquest trist moment que ha patit Chelo García-Cortes en directe s’ha produït just després d’unes converses en les quals es contradeia de la seva primera versió oferta a plató sobre el cobrament de 16.000 euros de Kiko Matamoros. A primera instància, la col·laboradora de ‘Sálvame’ va apuntar que no creia que Matamoros hagués cobrat tants diners per anar a la boda del seu fill.   

Finalment, sembla que això no era el que realment pensava García-Cortés. «A mi em va dir que sí que creia que Kiko hauria cobrat» va dir María Patiño donant suport a la confirmació de Gema López. Amb aquestes afirmacions, els seus companys qüestionaven la credibilitat de la veterana comentarista del cor.  

De tot el que va sentir, va ser el comentari de Kiko Hernández el que va fer més mal a la reportera de ‘Diario Che’: «Demà vindrà aquí Kiko i crec que n'està agafant por», unes paraules que la van ferir, i que ràpidament va respondre: «Jo no tinc por de Kiko, jo només tinc por d’Hisenda».


Comentaris

envia el comentari