Chenoa amb un gran somriure amb globus al darrere

Chenoa assenyala el verdader responsable del seu distanciament amb Rosa López

Chenoa es mostra molt esquiva amb la guanyadora d''Operación Triunfo'

Chenoa ha intentat mantenir sempre les distàncies amb Rosa López. En tot moment van donar a entendre que tenien molt bona relació, però la realitat era una altra de ben diferent. Almenys això es pot interpretar de les darreres declaracions d'una de les protagonistes.

L'artista criada a Mallorca va revelar fa uns dies que la guanyadora de la primera edició d'Operación Triunfo (OT) no era la seva amiga, sinó la seva companya. Això ha generat molt enrenou entre els seus companys i els tertulians de televisió. Pel que sembla, el motiu de confrontació entre elles seria un home.

Chenoa ja va deixar ben clar fa uns mesos el lloc que ocupava Rosa a la seva vida. No la va convidar a la seva boda ni tampoc li va donar les explicacions pertinents, mentrestant Rosa es feia il·lusions i presumia de la bona relació que mantenien.

Primer pla de Chenoa parlant
Chenoa prefereix evitar la seva companya de l'Acadèmia. | Europa Press

Al programa de TelecincoFiesta, han donat els motius pels quals l'esposa de Miguel Sánchez Encinas s'hauria distanciat de la seva companya. Pel que sembla, la guanyadora d'OT no hauria estat a l'altura en els moments més complicats, quan més la necessitava. És un fet que Chenoa no passa per alt. Sempre van detectar que només donava senyals de vida quan li interessava per promocionar algun dels seus treballs musicals. En vista de tot això, la majoria dels participants en aquesta edició del programa van decidir apartar-se'n. Es van cansar del seu comportament tan egoista.

Al magazín de Mediaset van conversar amb un amic de la concursant d'Eurovisió. Després de 20 anys han passat moltes coses entre ells. Explica que el motiu del distanciament entre les dues cantants seria David Bisbal. Cal recordar que Chenoa i David havien tingut una relació sentimental després de la sortida de l'Acadèmia. Chenoa no entén que Rosa pugui tenir tan bona relació amb Bisbal. De fet, la granadina va cantar amb ell recentment en un concert que va tenir lloc a Almeria, cosa que va suposar, possiblement, la ruptura definitiva de relacions, ja que va ser interpretat com un gest de traïció.

La majoria dels participants es van decantar al seu dia per l'argentina quan es va produir la separació. Tanmateix, això no va ser impediment perquè continuessin mantenint una relació cordial amb l'ex d'Elena Tablada. Rosa és una persona molt sensible i ho va passar especialment malament quan va passar la ruptura de la parella. De fet, al concert de retrobament d'OT «es va posar a plorar» quan els dos artistes es van abraçar.

Foto de Rosa López i Chenoa.
Rosa López se sent desplaçada per Chenoa. | Europa Press

No obstant això, David Bisbal no seria l'únic home que hauria provocat aquest distanciament entre les dues cantants. Segons el web de Telecinco, David Guapo va ser motiu d'enfrontament entre elles. A l'humorista se'l va relacionar llavors amb Chenoa, però més tard apareixien unes imatges amb Rosa.

Chenoa està molt molesta amb ella

Chenoa es va sentir força molesta quan van sorgir aquestes fotografies de la seva companya amb David. De fet, quan li van preguntar per això va reaccionar de manera molt irònica: «No ho sé, pregunta'ls a ells si tenen alguna cosa o no», va dir.

Tampoc li resulta gens agradable que estigués lamentant-se durant diverses setmanes que no la convidés a la boda. Rosa esperava estar al seu costat aquell dia, però finalment va haver de quedar-se a casa seva amb un gran disgust. Allò va ser la gota que va fer vessar el got.

A l'aniversari de Natalia, l'ex de Bisbal, va aclarir que: «És la meva companya, els meus amics són Geno, Gisela, Natalia. Ja ho heu vist a la boda, no hi ha mal rotllo ni res. Simplement que la vida posiciona d'una forma més profunda o menys, res més». Chenoa ha deixat ben clar quina és la seva decisió. En aquests moments manté una relació cordial amb ella, però no vol dir que formi part del seu cercle més proper.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp