IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Chenoa confessa que no pot ser mare

La cantant ha concedit una entrevista al programa de ràdio 'Te doy mi palabra' a Onda Cero

Imagen de Chenoa.
Imatge de Chenoa. | La Sexta

La cantant Chenoa no deixa de ser notícia durant aquests últims dies. Després de confessar en el seu llibre 'Defectos perfectos', tots els detalls sobre la seva relació amb David Bisbal, la cantant ha tornat a sorprendre a tots els seus seguidors, tal com explica 'Informalia'. Chenoa ha declarat davant els micròfons de 'Te doy mi palabra', presentat per Isabel Gemio, que no pot ser mare. La cantant ha explicat que «He intentat que un projecte tan important com ser mare no em suposi un trauma. Ho he intentat, però he tingut problemes que no he explicat ni al llibre».

Encara que Chenoa mai havia desvetllat aquests problemes públicament, la cantant va assegurar que sí que ho havia fet de forma privada per ajudar a altres dones: «He intentat explicar-ho des d'un punt de vista en el qual es vegin reflectides moltes dones que han intentat ser mares i que, de sobte, es vegin amb 42 anys, l'edat que tinc jo, i que sigui biològicament impossible».

Malgrat això, l'artista no es tanca les portes a una possible maternitat i assegura que és conscient que «hi ha mil opcions per poder ser mare», ja que, no totes les dones «estan preparades per ser-ho». «El meu cos mai va poder, pobret meu, llavors vaig rumiant altres coses, igual m'he centrat molt en el meu treball, o la meva carrera no m'ha permès ser mare, però he intentat treure-hi una mica de ferro», deia la cantant molt optimista. Realment, Chenoa no descarta ser mare en un futur a través de nous mètodes.


Comentaris

envia el comentari