Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imateg de Chenoa amb algunes cares d'«Operación Triunfo».

Els amics de Chenoa a 'OT' que ha decidit no convidar a la seva boda

Chenoa ja es prepara per al gran dia

Chenoa comença a enllestir els últims detalls del seu esperadíssim casament amb Miguel Sánchez Encinas. La finalista d'«Operación Triunfo» sembla que per fi podrà donar el «sí, vull» que fa dos anys que posposa.

Queda lluny l'any 2019 en què va anunciar que es casava amb el metge que li ha robat el cor. Gairebé tres anys més tard i amb una pandèmia mundial pel mig, sembla que el compte enrere, ara sí, s'ha activat.

La mallorquina ha canviat de vestit en aquest temps, de lloc i de tipus de festa. Així, del casament inicial en què els convidats previstos es comptaven per centenars, ara opta per una cosa molt més íntima.

Ens la imaginem amb la típica llista a la mà i amb cara de preocupació per decidir qui titllar i com asseure els comensals.

Imatge dels concursants d'«Operación Triunfo».
«Operación Triunfo» ha marcat la vida de moltes persones. | TVE 

Chenoa no convida tots els amics

Un dels principals atractius d'aquestes noces era que fos, precisament, un nou motiu de reunió entre participants d'«OT». Chenoa es va donar a conèixer juntament amb molts altres a la primera edició d'aquest mític programa, la més vista de la història.

D'allà van sortir noms tan notables com David Bustamante, David Bisbal, Rosa López, Manu Tenorio o Nuria Fergó. Molts han continuat mantenint el contacte, fins i tot l'amistat, més de 20 anys després.

Chenoa ha estat, precisament, una de les que conserva més contactes i amistats d'aquella època.

Al principi va dir que pràcticament convidaria tots els companys del concurs, però ja hi ha alguns noms que han caigut de la llista. Cosa que no ha agradat gens. 

Chenoa i Miguel abraçats a la platja
Chenoa i Miguel Sánchez viuran un estiu molt especial. | GTRES 

Lògicament, no ho diuen en públic, però els hauria agradat convertir-se en un dels casaments de l'any. A més, hi haurà moltíssima premsa, de manera que sortirà a tots els mitjans. Una dosi extra de photocall i popularitat sempre és benvinguda.

Principalment, per als que ja són en hores baixes i amb dificultats per treballar.

Manu Tenorio és un dels que ha explicat que no ha rebut invitació de Chenoa. Ha assegurat que li encantaria anar al casament, però que no hi està convidat. Una altra que sembla que tampoc no ha de pensar en vestit per posar-se és Nuria Fergó, que ha volgut desviar l'atenció amb un somriure.

«No ho sé. Són coses seves, jo no dic res», ha dit Fergó. Manu Tenorio també vol que sigui molt feliç.

Javián Antón tampoc ha rebut la invitació i molts altres han preferit no revelar si tenen o no l'anhelada invitació.

Qui sí que hi anirà és Natalia Rodríguez. La gaditana encara no ha escollit vestit, però ja té bitllet d'avió i hotel reservats per viatjar a Mallorca. Rosa López també anirà a la festa, ja que era una de les convidades que ja figuraven a la primera llista de la mallorquina.

Gisela Lladó també està confirmada com una de les convidades de l´esdeveniment.

El «petit retrobament» que propiciarà Chenoa

Qui molt probablement tampoc anirà al casament serà David Bisbal. L'exparella de Chenoa i actual parella de Rosanna Zanetti manté una relació correcta amb ella, però anar al seu enllaç faria remoure el passat.

David Bustamante, Geno Machado o Verónica Romero són algunes de les incògnites i encara no han dit si han rebut o no invitació.

La mateixa Chenoa ja va rebaixar expectatives en les últimes declaracions assegurant que seran pocs els triomfits que presenciïn en directe com es casa. «Serà un petit retrobament», ha explicat entre resignada i divertida la vocalista.