Chenoa en un photocall d'RTVE

Chenoa diu el 'sí, vull' abans d'hora i de manera inesperada

La cantant prefereix prendre-s'ho amb humor

 Chenoa està molt contenta, i és que d'aquí poc complirà un dels seus grans somnis: passar per l'altar.

Després de molts impediments, incloent-hi una pandèmia, sembla que ja res podrà evitar que la cantant es casi amb l'amor de la seva vida.

Al seu dia, amb molta tristesa va expressar que «l'única raó per ajornar la boda és aquesta situació tan difícil que estem vivint». Finalment, però, sembla que ja tenim data.

«El Miguel i jo ens casarem el juny d'aquest any», anunciava a bombo i platerets fa poc. A més, sembla que més o menys ja ho té tot preparat: el lloc on se celebrarà l'enllaç, el vestit de núvia o els convidats que hi assistiran.

Foto de Chenoa.
Chenoa, emocionada per poder tirar endavant el casament | Antena 3

«Estàvem entre Madrid i Mallorca, i al final ens vam decantar per la meva terra», comentava respecte al lloc on celebraran el casament.

«A ell li fa molta il·lusió que ens casem a casa meva. Després d'haver d'ajornar-la per la pandèmia, ens fa molt feliços tenir data», confessava Chenoa.

A més, gairebé dos anys després d'anunciar que es casava, sembla que h canviat d'idea respecte al vestit, ja que ha demanat al dissenyador començar de zero.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez es casaran al juny | GTRES

«Per sort, no havia tallat la tela quan va esclatar la pandèmia. Després d'aquest temps, he canviat d'idea, i el vull una mica diferent», confessava.

Lamentablement, on sí que ha hagut de retallar és a la llista de convidats, la qual ha hagut de limitar a causa de les restriccions sanitàries, cosa que fins i tot  l'ha obligat a dir que no als seus grans amics del programa que la va llançar a la fama, 'Operación Triunfo'.

Chenoa ja té la data definitiva del casament

Per exemple, a Manu Tenorio, que, quan se li va preguntar si assistirà al casament de Chenoa, va respondre força desconcertat.

«Abans de la pandèmia, volia fer una gran celebració. Ara sé que serà una cosa més íntima, més petita, per circumstàncies lògiques. Tots dos tenim familiars molt grans i els volem protegir», explicava la futura núvia.

Tot i així, però, no s'oblida dels convidats dels quals finalment haurà de prescindir.

«Tinc pensat organitzar un sopar amb ells per a celebrar-ho, però sel casament serà íntim, i no els podré convidar a tots».

Fotomuntatge de Chenoa i Àngel Llàcer
Chenoa i Àngel Llàcer treballen junts a 'Tu cara me suena' | Atresmedia

Per a fer l'espera més amena, la cantant ha fet gala del sentit de l'humor que la caracteritza.

I és que ha sigut una de les grans protagonistes de l'últim espot corporatiu d'Antena 3.

Fa temps que l'artista és jurat a 'Tu cara me suena', i s'ha convertit en una cara habitual de la cadena.

Just per això, no podia faltar a aquesta cita tan important, on ha fet broma amb l'ajornament de la boda.

En aquest espot, dirigit per Matías Prats, aquest dona veu al lema amb què Antena 3 dona la benvinguda a la primavera: «Hi som tots?»

I al mateix anunci podem veure Chenoa més que preparada per a passar per l'altar i amb el ram de flors a les mans.

«Hi són els que diran 'sí, vull'?», pregunta el presentador dels informatius. I ella respon, decidida: «Sí, hi som».

Una altra cara coneguda que apareix a l'espot és Ana Obregón,  que afronta amb il·lusió els nous projectes que encara han de venir.

L'actriu segurament serà part del jurat de la pròxima edició de 'Tu cara me suena', programa en què ja es va estrenar fa un temps i on s'ho va passar molt bé.

«Hi són les flors que rebroten amb força cada primavera?», torna a preguntar Matías. «Hi som», respon Ana, d'allò més alegre.

Així doncs, Chenoa ha confirmat de manera oficial que els propers mesos col·laborarà a la cadena d'Atresmedia. I també que el casament segueix en peu i que, ara sí que sí, la veurem vestida de blanc davant l'altar.