Chenoa i Javier Arpa es donen una tercera oportunitat

Ja van estar junts entre 2014 i 2016

 
Chenoa, durante su visita en 'El Hormiguero'
Imatge d'arxiu de Chenoa | Atresmedia

 

Després de tant de temps, Chenoa sembla haver recuperat el somriure, i el motiu té nom i cognoms. Es tracta de Javier Arpa, qui va ser la seva parella entre els anys 2014 i 2016. Aquest músic d'origen argentí li ha tornat a robar el cor i se'ls ha pogut veure passejant per Madrid en actitud molt tendre.

Veurem si aquest cop es compleix la dita i «la tercera és la bona». Sembla que aquest tercer intent de mantenir una relació era un secret a crits, però les últimes fotografies publicades per '¡Qué me dices!' confirmen els rumors.

La història de Chenoa i Javier Arpa

La música va fer que aquests dos artistes es coneguessin anys enrere, i és que el guitarrista formava part de la banda que anava de gira amb ella. No obstant això, no va ser fins al 2014 que la parella va començar el seu afer, un primer intent que va durar poc més d'un any.

Chenoa y Javier Arpa, pillados juntos
Chenoa i Javier Arpa, caçats en actitud carinyosa | ¡Qué me dices!

 

En el tram final de 2016, els dos es van concedir una segona oportunitat, però van durar encara menys. Sembla però que la parella no s'ha desanimat i compleix allò de «ni amb tu ni sense tu».

La tercera, la bona

En qualsevol cas, Chenoa i Javier Arpa han trencat totes les previsions i reprenen una relació que molts donaven per tocada de mort. Als 43 anys, la que va ser participant d''Operación Triunfo' tornar a recuperar el somriure, a l'espera de que es confirmi que aquest cop va de debò.

De moment, Chenoa sembla feliç i emocionada amb aquesta nova oportunitat que li dona la vida. Tan sols el temps dirà si aquesta aventura entre els dos té l'estabilitat necessària.


Comentaris

envia el comentari