IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Chenoa pren una decisió definitiva amb el seu casament

La cantant ha connectat en directe amb 'Espejo Público' per parlar de la seva relació amb Miguel Sánchez i el seu pròxim disc

Chenoa i Miguel Sánchez durant un esdeveniment solidari a Madrid.
Chenoa i Miguel Sánchez tenien planejat casar-se el 14 de juny | GTRES

Segons l'Institut Nacional d'Estadística, gairebé el 80% dels casamentsal nostre país se celebren durant la temporada alta, és a dir, des del mes d'abril fins a octubre. Dins d'aquest interval de temps, els mesos més triats són juliol i setembre, coincidint amb el bon temps i les vacances de gran part dels treballadors.

No obstant això, la crisi del coronavirus ja ha deixat clar que aquest estiu serà molt diferent, i ja hi ha molts nuvis que s'han vist obligats a ajornar les seves noces. Un casament és un dia molt especial per a qualsevol parella i molts no estan disposats a casar-se en una situació tan atípica com aquesta: ningú vol una cerimònia amb un aforament reduït i on els convidats no puguin ni abraçar-se.

Sense nova data

Ja hi ha moltes parelles que han posposat el 'Sí vull' i una d'elles ha estat la formada per la cantant Chenoa i el seu promès Miguel Sánchez Alzines. Tal com confessava avui l'artista en una connexió en directe al programa de 'Espejo Público', la parella s'estaria plantejant ajornar el casament que estava fixat pel pròxim 14 de juny.

«Estem en pausa i crec que haurem d'ajornar per fer-ho bé» confessava Chenoa mentre assegurava que no tenien prevista una nova data per l'enllaç. Tot i que Chenoa i Miguel Sánchez Alzines tenien una gran il·lusió per contraure matrimoni, consideren que en aquests moments hi ha qüestions més importants com és la pandèmia que està posant a tot el món contra les cordes.

La parella de Chenoa, metge a primera línia

I és que el futur marit de Chenoa, uròleg de professió, està lluitant a primera línia de batalla contra el coronavirus, de manera que davant tantes preocupacions la cantant prefereix no aclaparar-lo amb el casament. Tot i això, l'artista està més segura que mai del seu matrimoni amb Miguel, amb qui espera casar-se encara que la cerimònia hagi d'ajornar-se mesos o fins i tot un any.

El que no ajornarà la cantant serà la producció del seu nou disc. Durant l'entrevista va confirmar que aprofitaria aquest temps de quarantena per escriure les lletres de les cançons. «Fa tres anys que no trec disc i com aquesta serà una etapa molt seca pels cantants i la cultura en general, aprofitaré per compondre» assenyalava l'artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies a @espejopublico @ antena3com pel estoneta de xerrada. Força a tots. @ antena3com

Una publicació compartida de Chenoa (@chenoa) el


Comentaris

envia el comentari