Chenoa revela el nom de dos dels convidats del seu casament

La cantant ho va fer durant l'emissió de 'Tu cara me suena'

La segona gala de 'Tu cara me suena', el programa d'Antena 3, va estar plagada de bones actuacions per part de tots els concursants però la que va destacar per sobre de les altres sens dubte va ser la dels Gemeliers. Els dos germans es van posar a la pell d'Àlex Casademunt i David Bustamante i ens van traslladar uns quants anys enrere, fins a l'edició d'Operación Triunfo', on també participava Chenoa.

Chenoa revela el nom de dos dels convidats al seu casament

Gemeliers va interpretar 'Dos hombres y un destino' i després de rebre molt bones crítiques per part del jurat i d'una emocionada Chenoa, l'anomenat «presidente», Àngel Llàcer, va aprofitar per preguntar-li a Chenoa, que es casarà molt aviat, si Bustamante i Casademunt estarien convidats al casament. La resposta no s'ha fet esperar i la cantant ha respost de forma molt sincera que sí, que tots dos hi estan convidats.

La cosa però, no va acabar aquí, i Llàcer va voler crear una secció al programa especial per l'enllaç de Chenoa on, de manera còmica, es vol ensenyar com organitzar un casament com déu mana. La primera prova va consistir a aprendre a llençar el ram, veurem quines altres sorpreses apareixeran en els pròxims programes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari