Chenoa revela el pitjor drama de la seva vida

La cantant ho té molt complicat per poder ser mare

Chenoa durant la Global Gift Gala Madrid 2019

Chenoa reconeix els seus problemes per ser mare | GTRES

Chenoa està a punt de casar-se amb la seva parella, Miguel Sánchez Encimas, un dels metges més prestigiosos d'Espanya. Malgrat aquesta notícia, la cantant ha confessat en l'últim llibre de Carlota Corredera el seu pitjor drama personal.

  

La cantant ha explicat que té molt complicat tenir fills biològics, ja que va patir endometriosi i principi de càncer d'úter. «De fet, estic operada dues vegades per laparoscòpia», confessava Chenoa. L'artista sempre s'ha sentit pressionada quan li preguntaven per tenir fills, ja que als seus 44 molts l'han estressat amb la idea de ser mare. «Igual volia i no podia», confessa l'extriunfito referint-se a la maternitat.

Greus problemes per tenir fills

«No puc tenir fills. He intentat explicar-ho des d'un punt de vista en el qual es vegin reflectides moltes dones que han intentat ser mares i que, de sobte, es veuen amb 42 anys, l'edat que tinc jo, i que sigui biològicament impossible», va confessar l'octubre de 2017 en un programa de ràdio.

  

Ara, la cantant ha explicat els orígens d'aquests problemes de salut. «Va ser arran d'una revisió normal, rutinària, sense més. Ho van trobar i ho van extirpar. La prevenció és el realment important. Cada any cal fer una revisió perquè som moltes les dones que l'hem passat o l'estan passant. Em reviso cada sis mesos i continuo amb el meu metge de tota la vida», va explicar. A més, Chenoa també pateix endometriosi. De totes maneres, l'excol·laboradora de Zapeando encara té il·lusió i esperança per ser mare.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari