rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Chenoa sorprèn els seus seguidors amb un radical canvi de 'look'

La cantant no va deixar indiferent a ningú amb la seva nova imatge

 

Any nou, vida nova. Sota aquest pretext, sembla que Chenoa ha volgut renovar la seva imatge i ha sorprès a tothom amb el nou 'look' que mostrat als seus seguidors d'Instagram.

 

El canvi, de fet, ha provocat que la cantant passés de ser rossa a ser castanya i amb un serrell que ha enamorat a més d'un. Així mateix, el nou estil de la cantant ha fet que molts recordessin a la Chenoa més jove. Aquella que va impactar a Operación Triunfo i que va saltar a la fama per les seves celebrades cançons.

 

«Poc a poc em vaig acostumant», publicava la del Mar del Plata al costat de la imatge. Els seus seguidors, de fet, no han trigat a reaccionar al canvi, però el cert és que aquest ha tingut una gran rebuda entre els seus fans. La imatge, de fet, s'acosta ja als 30.000 'likes' a la xarxa. Tot un èxit. 

Nous projectes de Chenoa?

No obstant això, el canvi de 'look' de la cantant nascuda a Mar del Plata, a l'Argentina, ha generat un petit debat a les xarxes com, de fet, era d'esperar. Així mateix, molts dels seus seguidors han especulat sobre si canvi d'imatge podria ser efecte d'algun nopu projecte de la cantant.

 

Tot i això, aquesta encara no s'ha pronuciat al respecte i, per la qual cosa, s'haurà d'esperar als pròxims mesos per veure si l'exconcursant d'Operación Triunfo s'embarca en un nou projecte professional.

 

Així mateix, després de protagonitzar molts dels titulars de les revistes del cor amb la publicació del seu llibre autobiogràfic a finals d'any, Chenoa sembla estar més tranquil·la i allunyada de les polèmiques que busquen alguns.  

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris