Chenoa plorant en un plató de televisió

Chenoa es trenca després de la mort que deixa la seva família ensorrada

Quan falten pocs mesos pel seu casament, Chenoa té present una gran pèrdua

La vida de Chenoa és una muntanya russa d'emocions. Mentre que per una banda proclama el seu amor infinit al seu promès; de l'altra, ha de suportar les pitjors notícies.

Primer va ser el seu pare explicant la seva precària situació, després Rosa López amb els seus problemes de diners i ara el record d'algú que ja és mort.

Chenoa somrient.
Chenoa sempre somriu, tot i passar per mals moments. | GTRES

 

Chenoa s'acomiada i en treu una lliçó vital

Acostumats al seu etern somriure i el seu bon humor, es fa difícil pensar en Chenoa d'una altra manera. Tot i les adversitats, sempre ha volgut mostrar la seva millor cara. Així i tot, el cop dur que va haver de viure l'ha obligat a mostrar el seu patiment a les xarxes socials.

La mort d'una de les seves fans ha estat un cop dur per a la cantant. La seva família de seguidors ho són tot per a ella des de la seva sortida d'Operación Triunfo i aquest esdeveniment l'ha marcat profundament.

Per afegir més dramatisme a la història, Amparo, que així es deia la fan, era una noia jove. El seu somriure etern i la seva gran vitalitat són les característiques que més ha destacat Chenoa.

El motiu d'una pèrdua tan amarga ha estat una llarga malaltia que, finalment, la jove no ha pogut vèncer. La família i els amics d'Amparo lamenten la seva mort, però no són els únics. La cantant mallorquina no ha deixat passar l'oportunitat d'expressar el dol tant a Twitter com a Instagram.

En aquesta darrera xarxa social, va ser una mica més subtil i ambigua. Només va compartir la foto d'un globus amb un cor ple de llums. A la descripció, només hi va afegir dos emojis: una estrella fugaç i un cor.

A Twitter, per contra, li va dedicar un missatge molt sentit i acompanyat, a més, d'una foto en què sortien juntes i molt rialleres. Chenoa sempre s'ha mostrat molt propera amb tothom i no dubta a fer-se fotos amb els seus admiradors.

Aquesta vegada i després del fatal desenllaç, aquesta imatge suposa un bell record de l'amistat entre Chenoa i Amparo, que acompanyarà l'artista per sempre.

El que més crida l'atenció, gairebé quatre anys després del que ha passat, són les enigmàtiques paraules que va escollir Chenoa al seu tweet: «Guardo el teu missatge com si fos or».

No se sap exactament quin és aquest missatge a què l'artista feia referència, però segur que el té molt present diàriament. Sobretot en les circumstàncies tan especials que viu actualment.

Chenoa i la seva parella.
Chenoa vol una dona íntima amb Miguel Sánchez Encinas. | GTRES
 

La intenció de Chenoa és casar-se amb el doctor Miguel Sánchez Encinas abans de l'estiu. Queda molt poc per a aquest moment, cosa que fa que estigui es trobi completament immersa en els preparatius del casament. Sens dubte, es tracta d'un moment d'allò més decisiu per a ella i que suposarà un abans i després a la seva vida.

Estem segurs que en unes circumstàncies així recorda els seus éssers estimats, els seus fans, i més concretament Amparo. Encara que se n'hagi anat, l'afecte incondicional que li mostrava a Chenoa continua.

I és que la mallorquina ha sabut fer-se estimar entre la seva legió de fans. A Instagram ja acumula gairebé un milió de seguidors que estan pendents d'ella i de què publica.

Després de tot, sense ells res no seria el mateix. Els seus fans són una part important de la seva vida i són els responsables del seu èxit després de vint anys a la indústria. És per això que Chenoa no dubta a mostrar-los afecte sempre que pot a través de les seves xarxes.