Chenoa plorant en un plató de televisió

Chenoa, trista en confessar què ha perdut d'ençà que es va enamorar de Miguel Sánchez

Chenoa no ha pogut evitar emocionar-se

Chenoa no es pot creure tot el que ha perdut des que va començar la seva relació sentimental amb Miguel Sánchez Encinas. I és que, des que es va enamorar del doctor, ha patit algunes pèrdues.

El 17 de juliol passat, la cantant i l'uròleg per fi es van donar el 'sí, vull' després d'haver de posposar el casament a causa del coronavirus.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez, finalment es donen el 'sí, vull' | GTRES
 

I, encara que la parella i la resta de convidats van viure un dia molt especial, la veritat és que Chenoa va trobar a faltar dos dels seus grans companys de vida.

Ara, l'artista acaba de rescatar una fotografia que li recorda alguns dels moments més emotius i dolorosos de la seva vida.

Chenoa plora la mort dels seus dos companys

Chenoa s'ha posat emotiva i una prova d'això ha estat la seva darrera publicació de les xarxes socials. Aquest dijous 11 d'agost, la participant de la primera edició d'Operación Triunfo va compartir una imatge del passat al seu perfil d'Instagram.

S'hi pot veure la dona de Miguel Sánchez Encinas fa uns anys, amb les seves inseparables amigues de quatre potes, Shirly i Jackie.

Chenoa amb cara de sorpresa.
Chenoa recorda els seus dos grans amics. | GTRES

Amb aquesta emotiva instantània, en què apareix asseguda a la vora d'una piscina, Chenoa ha volgut recordar els seus dos companys de vida que, segons es pot interpretar, ja no hi són.

«Elles dues ja estan corrent pel seu paradís. Se les troba molt a faltar. Vaig trobar aquesta foto que parla per si sola jajajaja», va escriure la cantant en la descripció d'aquesta publicació.

Com es podia esperar, les reaccions dels seus seguidors no van trigar a arribar i, en menys de 24 hores, aquesta publicació ja havia aconseguit superar els 6.000 likes.

A més, diversos fans han decidit compartir les seves tristes experiències. «Dilluns a la nit va morir el meu gran amic, el meu gos. Molt trist i devastador. Em queden els bells records».

Altres han aprofitat per enviar-li a Chenoa missatges de suport. «Se'ls estima tant, tant, com el buit que deixen. Aquestes dues van ser molt afortunades i se'n van anar sabent-ho».

«És cert, se'ls estima moltíssim. La meva gosseta Samantha se'n va anar a l'abril, després de 14 anys i no hi ha dia que no me'n recordi. Bella foto», ha escrit un altre dels seus followers.

Els plans familiars de Chenoa i Miguel

El mes de juliol passat va ser emocionant per a Chenoa i Miguel Sánchez Encinas. I és que, no només van aconseguir celebrar el seu esperat casament, sinó que a més, van tenir algun esdeveniment familiar.

Després del retorn de la seva lluna de mel per Atenes i Malta, l'exconcursant d'Operación Triunfo va reprendre tots els seus compromisos. Durant el photocall d'un esdeveniment social important, la cantant no va tenir cap problema a sincerar-se amb la premsa sobre els seus plans de futur al costat de l'amor de la seva vida.

«Ja està fet i, a part, estic contenta perquè ja tot flueix i tot segueix endavant», va assegurar Chenoa en relació amb el seu enllaç. «Ha estat un mes meravellós, hem pogut descansar una mica».

Chenoa i Miguel abraçats a la platja
Chenoa parla dels seus plans de futur amb l'amor de la seva vida. | GTRES

«Jo em sentia casada abans, però ara estic casada de debò. Molt bé, ho porto molt natural, molt bé la veritat», va confessar l'artista, després d'haver hagut de posposar la cerimònia durant dos anys.

Però les coses es van torçar quan les càmeres d'Europa Press li van preguntar si havien pensat ampliar la família. «No, no, no, jo estic molt bé així», va assegurar. «Jo crec que ja estem amb la quota coberta, que és ser feliços i ja».

«Ha estat un mes molt bo perquè hem celebrat l'aniversari de Miguel, el meu aniversari, el casament, la lluna de mel… Què més vols?», va assegurar Chenoa entre rialles.