Primer pla de Chenoa.

Chenoa, en xoc en comprovar que el divorci no està sortint com estava previst

Chenoa ha estat testimoni de les dures paraules de la seva amiga

No hi ha dubte que Chenoa està passant una etapa molt dolça. Després de pronunciar el 'sí, vull' amb Miguel Sánchez Encinas el mes de juny passat, sembla que la cantant està en un núvol. Amb raó, perquè a partir del casament, tot va anar fins i tot a millor.

La seva inoblidable lluna de mel va ser una de les més comentades del nostre país. I és que l'exconcursant d' OT es va embarcar al costat del seu marit en un creuer pel mar Mediterrani, on va visitar alguns països com Grècia, Croàcia i Malta.

Ara, després de tornar a Espanya fa unes quantes setmanes, l'artista encara està com en un somni. La mallorquina sempre que té ocasió no dubta a mostrar el seu amor per l'uròleg a les xarxes socials.

«Als teus braços... tres, dos, un, ja!», escrivia acompanyant el text amb una imatge d'ella als braços la seva parella. Mentre ella presumeix del seu amor amb Miguel Sánchez Encinas, fa uns dies, saltava la notícia que una amiga seva s'ha separat.

Sí, ens estem referint a Elena Tablada, que ha decidit posar punt final a la seva relació amb Javier Ungría. En plena polèmica, l'exmarit de la dissenyadora s'ha pronunciat finalment.

Chenoa amb cara de sorpresa.
Chenoa, en xoc per les dures paraules de l'empresari | GTRES

 

Chenoa, en xoc després d'escoltar les paraules de l'exmarit d'Elena Tablada

Fa aproximadament una setmana, Elena Tablada feia saltar totes alarmes quan publicava la trista notícia que ella i la seva parella havien decidit separar-se temporalment. «Després de sis anys d'una preciosa relació, tot i que cap relació no és un camí de roses, hem decidit parar per així poder respirar i veure en què consisteix realment la felicitat», es podia llegir al comunicat.

«Confio en el pla que té Déu per a mi i per a la meva família i que el temps ens faci valorar com som d'afortunats», assegurava. «Qui em coneix sap que les meves filles són el més important que tinc a la meva vida i, si em veig en la posició de posar-les en una balança, sempre pesaran més elles».

Es tracta d'na notícia que, segurament, va deixar en xoc Chenoa. I és que totes dues estan força unides malgrat el passat que comparteixen juntes amb David Bisbal, que va ser parella de totes dues. Tot i això, amb el temps, s'ha demostrat que entre la cantant i la dissenyadora de joies hi ha bon rotllo.

Després de les paraules d'Elena Tablada, ara, el seu exmarit, Javier Ungría, ha decidit trencar ell mateix el silenci. «Estem en un moment bo, estem bé, amb decisions que hem hagut de prendre, però estem bé. Estem tots bé, ens portem bé, estem perfectament», començava dient.

«Sí, de moment ens donarem un temps. De moment, estem així i estem bé. No tenim clar que sigui la definitiva,a la vida mai se sap. De moment, però, és el que hi ha», confessava.

Imatge d'Elena Tablada amb Chenoa.
Tot i el passat que les uneix, les dues són molt bones amigues | Instagram

Tot i la dura situació que segurament està travessant, l'empresari es mostra tranquil davant d'això i insisteix que tot està bé. Només el temps dirà si, finalment, la parella decideix reconciliar-se o si, per contra, opten per continuar anant per camins separats.

De fet, els rumors d'una possible ruptura van començar el mes de març passat, ja que Elena Tablada feia temps que no publicava cap instantània al costat del seu marit a les xarxes socials.

Ara, durant el seu primer estiu separats, l'amiga de Chenoa va voler posar distància pel mig amb les seves filles anant-se'n fins a Walt Disney World Orlando. Ha estat allà on ha gaudit d'uns dies al costat de les petites Ella i Camila al parc temàtic.

▶️ Vídeo del dia

Chenoa i Elena Tablada, més unides que mai

Com s'esperava, després de sortir a la llum la separació d'Elena Tablada de l'empresari , segurament Chenoa li va enviar tot el seu suport a la seva amiga en privat. La veritat és que no seria estrany perquè totes dues mantenen una molt bona relació.

De fet, la mateixa dissenyadora de joies va confirmar que era així quan no va dubtar ni un segon a felicitar la cantant públicament pel seu enllaç matrimonial amb l'uròleg. «Li desitjo tota la felicitat del món, paciència i molta intel·ligència i tolerància», deia.

«El matrimoni cal estar cada dia treballant-lo i desitjo que sigui superfeliç», expressava. Seria una indirecta de com havia anat el seu matrimoni amb l'empresari?