IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' assaltava les seves víctimes aïllant-les, s'enduia mòbil i les segrestava

El jutge ha presentat la descripció del principal sospitós de la mort de Diana Quer

Imagen de 'El Chicle' con su mujer
Imatge d'Enrique Abuín amb Rosario Rodríguez | cedida

Se li gira feina a Félix Isaac Alonso, el jutge que porta el cas de Diana Quer. El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Riberia ha encetat la seva aparició d'aquest divendres, 5 de gener, fent una primera descripció de 'El Chicle'.

El relat és el següent: 'El Chicle' buscava noies joves, de cabell negre i llarg. A més, la seva metodologia es basava en «assaltar-les en llocs aïllats», agafar el mòbil, aconseguir allunyar la víctima de zones poblades per, finalment, raptar-les.

Així, el magistrat Alonso hauria aconseguit treure a la llum el perfil d'Abuín, protagonista les darreres setmanes pel cas Diana Quer.  

500 dies després

Ha estat un dels casos més concorreguts dels darrers dies. I no només de les últimes dates, ja que entre la desaparició de la jove Diana Quer a A Pobra el 22 d'agost de 2016 i la troballa del seu cos, el 31 de desembre de 2017, va passar poc menys de mig any.

Finalment, però, una acció de 'El Chicle', de qui asseguren que la Guàrdia Civil ja li estava seguint la pista, va fer que aquest fos detingut i processat per la antiga desaparició de Diana Quer. Aquest de fet, hauria assassinat a la jove i l'hauria deixat en una nau abandonada d'Asados, prop de A Coruña

Imagen de El Chicle a su salida de los juzgados
'El Chicle', sortint dels jutjats | EFE

 

Així mateix, el mòbil de la jove i el vehicle de l'agressor també es van posicionar com a elements clau per a poder resoldre la causa.

El canvi de versió de Rosario, el detonant

El radical canvi de versió de Rosario Rodríguez, la dona de ‘El Chicle’, va ser un altre element clau en la resolució del cas. En primera instància va explicar que era amb el seu marit el dia de la desaparició de Quer, tot i això, la segona versió va ser completament diferent.

La dona, de fet, va optar per modificar la seva versió inicial i aquest fet va permetre Enrique Abuín tornés a estar a l'objectiu de tots els focus. Així, amb tots els indicis en contra, 'El Chicle' va confessar per posteriorment conduir a la fàbrica on es trobava la víctima

 


Comentaris

envia el comentari