‘El Chicle’ bromejava amb els seus amics sobre la mort de Diana Quer

Durant els darrers mesos, els seus coneguts comenten que el notaven força diferent

'El Chicle', autor del asesinato de Diana Quer
'El Chicle', autor de l'assassinat de Diana Quer | Crónica Global

'El Chicle' estava estrany darrerament. Els seus amics, de fet, indiquen que obtenien una resposta negativa sempre que li preguntaven per anar a prendre alguna cosa. En aquest context, els amics sempre li gastaven la mateixa broma: «Treu la Diana del maleter i vine amb nosaltres». Ell, així mateix, responia: «Sí, ara la trec».

  

  

  

  

Com informa 'Ideal', aquesta és la recurrent broma que li feien a 'El Chicle' els dies abans de ser arrestat per la Guàrdia Civil. El cadàver de la jove Diana Quer, de fet, va aparèixer en un pou d'una fàbrica abandonada molt propera a la casa on viuen els pares i no en un maleter, com indicaven els amics.

Intersección donde 'El Chicle' intentó secuestrar a su última víctima
Lloc exacte on 'El Chicle' va intentar segrestar a la seva darrera víctima | Google Maps

 

Tot va passar en només 15 quilòmetres

Només 15 quilòmetres i un any i mig entre els dos fets. Diana i la noia que va denunciar a 'El Chicle' fa poc més d'una setmana van ser interpel·lades per l'agressor en espais molt pròxims i similars.


‘El Chicle’, així mateix, ha estat durant tot aquest temps amagant-se de la Guàrdia Civil mentre aquests asseguren que l'estaven investigant. Finalment, però, la darrera detenció de l'agressor —que ja tenia antecedents— va provocar que aquest acabés relatant els fets.

Els seus veïns sospitaven d'ell

«Es parlava d'ell com a agressor però feia vida normal. Quan es va adonar que el seguia la Guàrdia Civil, es va adonar que ja no podia amagar res més», va explicar un veí del poble de 'El Chicle'.

De fet, no eren masses els qui coneixien a 'El Chicle'. «No venia massa per aquí. Me'l creuava pel carrer a vegades: em deia bon dia i res més», narra la cambrera d'un bar.

'El Chicle', acompañado por su mujer.
'El Chicle' amb la seva dona | Facebook

Així mateix, els que coneixen a 'El Chicle' expliquen que la seva dona «estava sotmesa a ell». A més, altres expliquen que Abuín s'havia deixat veure en alguna ocasió «en un karaoke de Santiago, acompanyat per una dona de Canàries».

Molts dels coneguts qualifiquen a l'agressor com un petit traficant d'estar per casa aficionat «a les coses petites i a trencar motos»

 

El cadàver de la jove a només 200 metres de la casa dels pares de ‘El Chicle’

'El Chicle' no s'ho va pensar massa a l'hora d'amagar a la víctima. De fet, només hi havia 200 metres entre la fàbrica on va amagar la jove i casa dels seus pares. El pavelló, una antiga fàbrica de gasoses i magatzem de mobles, és un gran edifici de color gris que desentona  amb la resta de petites edificacions de la població. 

A la porta de la fàbrica, s'hi poden veure ara molts rams de flors en record a la jove Diana. I és que diversos veïns han volgut recordar a la víctima després dels fets ocorreguts.

Imagen de la policía en la nave de Rianxo
Imatge de la Guràdia Civil a la nau de Rianxo | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari