ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

‘El Chicle’ canvia la seva versió dels fets sobre la mort de Diana Quer

L'autor confés de la mort de Diana Quer ha canviat de nou la seva versió sobre els fets

Imagen de 'El Chicle', José Enrique Abuín.
Imatge d'arxiu de 'El Chicle', José Enrique Abuín, autor confés de la mort de Diana Quer | Cedida

El cas de la mort de Diana Quer podria fer un gir de 180 graus. Ara, l'autor confés de la mort de la jove, José Enrique Abuín 'El Chicle', ha donat una versió totalment diferent dels fets del passat 22 d'agost de 2016, quan va desaparèixer Diana Quer.

El passat dimarts, 9 de gener, ‘El Chicle’ va explicar que no va atropellar a la jove madrilenya, al contrari del què explicava inicialment, i assegurava que només havia tingut una discussió amb la víctima. Els fets, com se sabia des d'un inici, es va produir a A Pobra do Caramiñal.

Ramón Sierra, advocat de 'El Chicle', s'ha dirigit a la caserna de la Guàrdia Civil aquest dimecres, 10 de gener, per corroborar la nova versió. 

L'advocat, al límit

Sierra està vivint massa canvis de guió. I de fet, tal com va advertir fa només uns dies, aquest podria abandonar la defensa de 'El Chicle' al·legant els continus canvis de versió d'aquest. 

La decisió de Sierra, a més, coincideix amb el resultat preliminar de l'autòpsia al cos de la jove. Aquest s'ha lliurat avui a les parts i confirma, que com deia finalment 'El Chicle', no va haver-hi cap atropellament el dia de la desaparició.

Ramon Sierra, abogado de 'El Chicle'.
Ramon Sierra, advocat de 'El Chicle', podria abandonar la defensa en els pròxims dies. | RTVE

 

Sierra ja va advertir el seu client

Ramón Sierra, al fil de la seva indignació amb els reticents canvis de versió, va assegurar dilluns passat, 8 de gener, que si l'autòpsia del cadàver de Diana Quer acaba determinant que el seu client va mentir amb la seva versió dels fets, deixaria de ser el seu advocat.

Ara, doncs, la pilota és al terrat de l'advocat, ja que aquest haurà de decidir si continua exercint d'ofici o abandona al seu client.


 

I és que ‘El Chicle’ va assegurar diverses vegades que la mort de la jove va ser un simple accident. De fet, Sierra va dir aleshores: «Ha donat una versió de com es van produir els fets i ho manté en una segona versió».

Fins avui, aquesta era la darrera i única versió que havia donat Abuín. Així doncs, la nova declaració obre un nou horitzó que podria resoldre, d'una vegada per totes, el cas de l'assassinat a Diana Quer.


Comentaris

envia el comentari