IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' podria ser traslladat de presó una vegada més per garantir la seva seguretat

Els centres penitenciaris de Salamanca o Estremera són les principals opcions

'El Chicle'
'El Chicle' podria ser traslladat a una altra presó | El Español

Una vegada més, José Enrique Abuín Gey podria ser traslladat a una altra presó, així com va succeir anteriorment quan va passar de Teixeiro a A Lama. Poder assegurar la seva seguretat torna a ser el motiu pel qual es demana el canvi. Fins i tot, podria acabar en un centre penitenciari de fora de Galícia.

'El Chicle' viu completament aïllat dels seus companys i en cap moment se li permet mantenir contacte amb els altres presos. Actualment, està a la infermeria del centre a causa de l'alt risc de suïcidi que els especialistes consideren que existeix.

Aïllat dels seus companys

El cas de Diana Quer ha estat molt polèmic i ha tingut una gran cobertura mediàtica. La societat s'ha pronunciat en repetides vegades en contra de les seves actuacions i, per això, van prendre certes mesures perquè la mateixa situació també es podria traslladar a l'interior del recinte.

Donades les circumstàncies, els funcionaris van decidir que les condicions que li imposarien serien diferents de les de la resta d'empresonats, ja que se li va atorgar el primer grau de perillositat. Així doncs, pretenien que aïllament fos la solució a qualsevol problema que pogués sorgir.

'El Chicle' junto a un agente de la Guardia Civil
'El Chicle' junt amb un agent de la Guàrdia Civil | 324

Tanmateix, sembla que no acaba d'estar segur a cap lloc perquè ja s'ha parlat del seu trasllat a una altra presó. Entre les candidates s'hi troben les de Salamanca o Estremera, ja que permeten un millor aïllament de l'acusat, segons ha indicat Telecinco.

El primer trasllat

Quan 'El Chicle' va ser detingut, el van enviar a la presó de Teixeiro, però com allà hi havia altres presons pertanyents a un clan amb què se'l relacionava, van decidir enviar-lo a A Lama justificant que ho feien per la seguretat d'Abuín.


Comentaris

envia el comentari