IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

'El Chicle' va utilitzar el mateix patró d'atac amb Diana Quer i la seva cunyada

La denúncia de fa uns anys de la seva cunyada ha permès establir una sèrie de coincidències

Imagen de Rosario junto a su hermana y 'El Chicle' en una foto de 2016 que demuestra que seguían teniendo relación pese a la violación.
'El Chicle', l'any 2016, amb una imatge amb Rosario i la seva cunyada | Cedida

Fa més de deu anys, 'El Chicle' va fer de la seva cunyada, la seva víctima preferida. Aquest fet, però, no va saltar a la palestra fins que Abuín va explicar que era l'autor de la jove Diana Quer. De fet, ara s'han pogut establir diverses coincidències i s'ha comprovat que 'El Chicle' emprava sempre el mateix patró d'atac.

José Enrique Abuín tenia una forma d'actuar molt marcada. El vehicle, el segrest i un lloc apartat de l'escena pública, són tres escenaris que es repeteixen a les dues violacions. La primera el 2005; i la segona al 2016.

Així ho ha donat a conèixer la Guàrdia Civil. Segons recull ‘El Español’, la benemèrita hauria arribat a aquesta conclusió gràcies a la denúncia que va fer —fa ja tres anys— la seva cunyada i germana bessona de la seva dona. 

Així actuava 'El Chicle'

L'aparició d'un cotxe era quelcom més que imprescindible per a 'El Chicle'. De fet, en fins a tres ocasions, Abuín va servir-se del seu vehicle per abusar de les seves víctimes.

En el cas de Boiro, que va propiciar la denúncia que ho ha decantar tot; a la violació de la seva cunyada a l'interior d'un cotxe el 2005; i en el cas de Diana Quer, on 'El Chicle' va assassinar a la seva víctima, Abuín s'ha servit del seu cotxe per violar les seves víctimes. 

'El Chicle' també intentava portar a les seves víctimes en localitzacions apartades de la civilització. Amb la seva cunyada, de fet, l'agressor va optar per aparcar al costat d'una fàbrica i dur a terme la violació.

Finalment, aquest procurava robar el mòbil a les noies amb la intenció que no poguessin demanar ajuda. Així ho va fer amb la seva cunyada, amb Diana Quer i amb la víctima de Boiro. 

Imagen de 'El Chicle' con su mujer
'El Chicle' i Rosario, la seva dona | cedida

La cunyada va denunciar-lo fa tres anys

Vanesa va denunciar-lo fa tres anys. Aleshores, però, la Guàrdia Civil no va poder lligar fils per dur a terme la detenció. Segons Vanesa, aquella vegada els fets van anar de la següent manera: «Em va dir que pugés al cotxe i que l'acompanyés per anar al banc a treure diners».

Just després, aquest va aparcar al costat d'una fàbrica i va dur a terme la violació. «Tenia por, així que ho vaig fer. Va treure una caixa de condons que tenia a la guantera i em va dir que triés un sabor», va concloure la consternada víctima. 


Comentaris

envia el comentari