Chiquetete es queda sense l'herència de la seva mare per culpa de Carmen Gahona

Manuela Pantoja va morir el passat 13 de febrer

Carmen Gahona y Chiquetete, en el funeral de Manuela Pantoja
Carmen Gahona i Chiquetete durant el funeral de Manuela Pantoja. | Cedida

La família de Chiquetete està completament trencada des de l'arribada de Carmen Gahona. No obstant això, a mala situació familiar ha acabat esclatant després de la mort de Manuela Pantoja, la mare del cantant. 

«No s'han complert els desitjos de Manuela i el seu pis ha anat a parar a les mans de Carmen Gahona», desvetllava l'amic de Chiquetete, José María García, a 'Cotilleos'. 

I és que la mare del cantant sempre havia volgut que quan ella morís el seu pis a Sevilla fos per al seu nét Antonio, amb el qual estava molt unida i amb el qual es veia tots els caps de setmana. «Quan això passava, Carmen apareixia i li treia la idea del cap a la seva sogra», explica.

Carmen Gahona va enganyar Manuela

Cal recordar que, després de l'ictus que Manuela va patir l'any passat, aquesta va decidir seguir vivint al seu pis de Sevilla, ja que no li impedia fer la seva rutina diària.

No obstant això, es tractava d'un tercer pis sense ascensor, motiu pel qual Carmen Gahona li va parlar de la possibilitat de vendre'l i comprar una planta baixa, quelcom que li feia molta il·lusió.

«La veritat és que Manuela era poc inclinada a anar-se a Carmona amb Gahona i el seu fill. No obstant això, li van dir que tornaria aviat a Sevilla, i que quan això succeís, podria ocupar la seva nova casa». Així doncs, «la venda es va realitzar al gener d'aquest any per un import de 6.000 euros, el mínim obligatori cadastral», explica José María.

Malauradament, Manuela va morir el passat mes de febrer, sense que s'arribés sa comprar la planta baixa. No obstant això, i segons informa José María al citat mitjà, «mai hi va haver la intenció de comprar la planta baixa ni es va fer cap gestió sobre aquest tema». 

D'aquesta manera, el pis no va anar a parar en mans del seu nét, sinó que ha passat a ser propietat de Carmen Gahona. «A Antonio li va vendre la moto que ella havia de ser la propietària perquè, en cas contrari, el pis podria anar a parar a les mans de Raquel Congret. Davant això, Chiquetete va callar i va acceptar. El que passa és que Carmen li té menjar la moral i no s'atreveix a portar-li la contrària», explica el seu amic.

Els fills de Chiquetete ja no el parlen 

Segons sembla, Chiquetete només es parlaria amb Fran, ja que treballen junts. No obstant això, Rocio i Antonio s'han distanciat del seu pare, a qui consideren culpable de tot el que està passant a la família. 

«I tenen raó, la veritat. El que no sé és com Antonio ha deixat que les coses arribessin a aquest punt. Perquè és cert que Carmen té un caràcter dominant, però ell no és cap nen i podria haver-se impostat», opina José María García. 

Sobre la relació entre Chiquetete i Gahona, José María explica que el cantant volia tornar amb Amparo, a qui considera «la dona de la seva vida»: «Quan els gossos borden, alguna cosa senten. He passat molt temps amb Antonio i m'ha explicat coses. Una vegada, em va dir que el seu desig era tornar amb Empara perquè era la dona de la seva vida». 

De fet, l'amic de Chiquetete confessa quin podria ser el veritable motiu pel qual segueixen junts: «Una vegada vaig ser testimoni d'alguna cosa que ell li va dir a ella: ‘Fins quan t'hauré de seguir pagant el favor, Carmen?’ Em pots dir fins quan hauré de continuar aguantant i agraint el que vas fer?».


Comentaris

envia el comentari