Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chiqui, molt afectada per la mort del seu nebot

El menor va perdre la vida després de vuit mesos lluitant contra «una malaltia»
Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano 10', s'ha mostrat molt dolguda per la pèrdua del seu nebot | GTRES

 

Almudena Martínez, coneguda com a Chiqui, està atravessant moments molt complicats després que el seu nebot de 10 anys morís fa un mes per culpa d’una llarga malaltia, segons ha explciat ella mateixa. En una publicació a Instagram, l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ li ha volgut dedicar unes paraules i ha explciat perquè ha estat un temps allunyada d eles xarxes socials: «Avui fa un mes que tenim un àngel al cel».

 

Víctima d’una llarga malaltia

«Aquesta fastigosa malaltia que ni vull nomenar, en vuit mesos de lluita ens ha guanyat la batalla», escriu Chiqui. «El meu gran consol és que algun dia tota la teva família ens tornarem a retrobar amb tu. Ja tenim la sort de tenir un angelet que vetlla pel nostre bé», assegura l’exconcursant de ‘GH 10’ de forma positiva, buscant un raig d’esperança que l’ajudi a suportar el dolor de la pèrdua: «Déu et té al seu costat protegint-te i somrient-te. Un petó de la teva padrina fins al cel».

 

 

Chiqui també ha volgut aprofitar la seva publicació per enviar un missatge a altres famílies que puguin estar vivint una situació similar i els hi dona un consell: «Espero que amb això siguem conscients que, per molt dur que sigui, cal fer-li moltes revisions als nens i més en cas de notar alguna cosa, per molt absurd que ens sembli».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris