IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Chiqui, sobre el seu embaràs de risc: «La nena venia amb dues voltes de cordó»

L'exconcursant de 'Gran Hermano' va plorar explicant els detalls del part de la seva segona filla

Chiqui, ex concursante de 'Gran Hermano', confiesa que su hija venía con dos vueltas de cordón
Chiqui, ex concursant de 'Gran Hermano', confessa que la seva filla venia amb dues voltes de cordó | Telecinco

L'exconcursant de 'Gran Hermano' Chiqui va explicar un dels moments més durs de la seva vida en l'últim programa de 'Sábado Deluxe'. Va ser entrevistada, acompanyada del seu marit Borja, i va relatar com ha viscut l'embaràs de risc de la seva segona filla. 

«Vaig tenir un embaràs de risc perquè la nena venia amb dues voltes de cordó», va confessar molt emocionada, comentant també que ha pogut superar aquesta situació tan complicada gràcies al suport de la seva parella.  

Chiqui ha tingut un embaràs de risc 

Fa només dues setmanes que va néixer la segona filla de l'excol·laboradora de 'Sálvame'. Va ser el 27 d'octubre quan Almudena Martínez, el seu nom real, va donar a llum a Múrcia a la petita Bella

En un moment de l'entrevista no va poder evitar posar-se a plorar, després de comentar com havia patit durant els últims mesos. «He estat tota l'estona del sofà al llit i del llir al sofà», va admetre. 

La nena va néixer només «amb 35 setmanes de gestació i per cesària d'urgència». Bella només va pesar 2,4 quilograms i la seva mare va tenir nombroses complicacions durant la seva gestació. Tot i això, totes dues es troben bé de salut i la petita: «No ha heretat el meu problema de l'hormona del creixement». 

Chiqui, enfonsada per la mort del seu nebot

La coneguda exconcursant de 'Gran Hermano' va rebre un altre cop dur durant les seves últimes setmanes d'embaràs. «El meu nebot de 10 anys va morir víctima d'un càncer. A vegades pensem que aquest tipus de coses només ens passen als adults, però també els hi ocorren als nens». 

Després de tornar a estar feta un mar de llàgrimes, va demanar no parlar més d'aquest tema, ja que «és una pèrdua que nosaltres mai superarem». El presentador, àgilment, va canviar el to de l'entrevista i va preguntar a la parella sobre la seva vida sexual. Chiqui va explicar que a causa del seu delicat embaràs, van haver de practicar sexe amb molta cura. 


Comentaris

envia el comentari