rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano 10', ingressa d'urgència en un hospital de Cartagena

Així ho ha fet saber a través de les xarxes socials als seus seguidors, que han quedat molt preocupats
Chiqui en el plató de Telecinco | Mediaset

 

Una de les concursants més emblemàtiques de 'Gran Hermano', Almudena Martínez, més coneguda com a Chiqui, ha ingressat d'urgència en un hospital de Cartagena. L'exparticipant de 'GH 10' ha compartit a les xarxes socials unes imatges des del centre mèdic, deixant molt preocupats tots els seus seguidors. 

 

Chiqui va acudir a l'hospital d'urgència el passat dimarts, 17 d'abril, tot i que no ha transcendit el motiu del seu ingrés. En un primer moment, la jove va informar que es trobava a la sala d'Urgències de l'Hospital Santa Lucía de Cartagena, i posteriorment va fotografiar el tub que els metges li havien col·locat en una de les mans. 

Captures dels 'storys' d'Instagram que Chiqui ha publicat per informar del seu ingrés | CatalunyaDiari.cat

 

No ha transcendit el motiu de l'ingrés 

Tot i les preocupants imatges compartides a Instagram, Chiqui no ha volgut explicar el motiu del seu inesperat ingrés hospitalari. Posteriorment, i després de rebre centenars d'imatges dels seus preocupats seguidors, l'exconsursant de 'GH' ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat. 

 

«Moltes gràcies a tots per preocupar-vos per mi, i haver-me escrit missatges preguntant», ha dit Chiqui, que ha volgut deixar clar que «està tot bé». A més, ha indicat que s'està recuperant correctament, i que probablement ara mateix ja estigui a casa, o a punt d'abandonar el centre hospitalari. 

Molt feliç al costat del seu marit i la seva filla de 2 anys

Chiqui passa ara mateix per un dels millors moments de la seva vida. L'exconcursant aprofita al màxim la seva maternitat, i és que fa unes setmanes la filla  que té amb el seu marit Borja ha celebrat el seu segon aniversari: «Moltes felicitats filla meva per haver nascut i fer-nos tan feliços al teu pare i a mi», va escriure Almudena a les xarxes socials. 

 

Amb tot, sembla que ja ha oblidat els problemes la seva relació, així com les dificultats econòmiques dels darrers anys. Chiqui torna a ser feliç, gaudint de cada dia al costat de la seva família, i de fet recentment ha publicat un vídeo on se la podia veure jugant amb la seva filla en un parc infantil. 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris