Chiqui felicita la seva filla amb aquestes boniques paraules

L’exconcursant de 'GH 10' celebra l'aniversari de la seva filla Alma amb una bonica dedicatòria a les xarxes socials
Chiqui, exconcursant de 'GH 10' | Telecinco

 

Chiqui comença l'any amb alegria després de passar un 2018 difícil a nivell personal. Cal recordar que l'exconcursant de 'GH 10' va perdre un nebot i va patir complicacions durant el seu segon embaràs. Tot i que finalment la nena va néixer prematura, va arribar al món amb un bon estat de salut i això va ser suficient per tornar el somriure a la seva mare. A més, la petita segurament serà una bona companya de jocs per a la filla gran de Chiqui, Alma, que precisament ha complert tres anys recentment.

 

  

va voler celebrar el seu aniversari demostrant l'amor que sent per ella

 

Una felicitació molt especial

L'exconcursant de 'GH 10' va triar per a l'ocasió una fotografia molt tendra on es pot veure a ella donant el biberó a la petita Alma quan era només un bebè. Juntament amb aquesta imatge, Chiqui va escriure aquestes paraules.

 

 

«Avui és l'aniversari de la meva dolça princesa Alma. Fa tres anys que vas arribar a les nostres vides. Moltes felicitats filla meva per haver nascut i fer-nos tan feliços al teu pare Borja i a mi, pels moments tan bonics que vivim cada dia amb tu i per treure'ns un somriure sempre», va escriure l'orgullosa mare.

 

 

Problemes de pes

Tot i que la salut de les seves nenes és el més important per a ella, els dos embarassos han fet que guanyi alguns quilos. De fet, sempre havia mantingut una lluita eterna amb la bàscula però després del naixement de la seva segona filla, la situació s'ha tornat una mica més complicada.

 

 

Al començament, li va costar poc perdre pes, ja que va passar de 67 a 57 quilos en només quatre setmanes. Però aquesta gran pèrdua de pes en poc temps ha contrastat amb un estancament. Cal destacar que aquesta situació ha coincidit amb una época d'excessos pel que fa a l'alimentació com són les festes nadalenques.

 

Un moment molt dur

Però aquest problema perd importància si la murciana recorda un dels tràngols més durs que va patir l'any passat. Es tracta de la pèrdua del seu nebot de deu anys com a conseqüència d'un càncer. En aquell moment, Chiqui li va dedicar un comiat molt emotiu a través de les seves xarxes socials.