rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Chiqui de ‘Gran Hermano 10’ va ingressar d’urgències per un virus amb vòmits

L'exconcursant de 'Gran Hermano 10' va preocupar als seus seguidors després d'informar de la seva hospitalització sense donar detalls
Imatge d'arxiu de Chiqui | Telecinco

 

Chiqui, la concursant de 'Gran Hermano 10', va deixar a tots els seus seguidors molt preocupats després de publicar diverses imatges a les xarxes informant que havia hagut d'ingressar a l'hospital d'urgència. Almudena Martínez, el seu veritable nom, va acudir a l'Hospital Santa Lucía de Cartagena, Múrcia el passat 18 d'abril, però des de llavors no s'ha sabut res més d'ella ni del seu estat de salut.

 

Els mitjans de comunicació, sobretot els dedicats al cor i la televisió, han intentat posar-se en contacte amb ella per tal de saber el motiu del seu ingrés hospitalari, però no han rebut resposta. Finalment, ha estat el seu representant José Muro el que ha proporcionat nova informació al mitjà 'El Español'.

Chiqui va ingressar d'urgències per un virus amb vòmits

Tal com ha informat el seu representant, Chiqui va haver d'ingressar d'urgències a l'hospital a conseqüència d'un virus que li va provocar vòmits i un còlic. Tot i això, ha volgut tranquil·litzar als seguidors de l'exconcursant: «No és res greu». Però Almudena ha hagut d'agafar la baixa laboral i ara s'està recuperant.

 

Captures de les publicacions a 'Instagram Stories' de Chiqui | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i això, Muro ha anunciat que Chiqui «no vol parlar amb ningú». Sembla que ha rebut diverses trucades de 'Sálvame' i altres mitjans per conèixer el seu estat de salut i actual situació personal. «Li han demanat que vagi a la tele i ella diu que no vol parlar amb ningú. Ara l'únic que necessita és repòs».

Ha hagut d'agafar la baixa laboral

Chiqui va haver d'ingressar a l'hospital de Cartagena després de sentir-se malament per un virus que li va provocar vòmits i un còlic. Cal destacar que actualment, l'exconcursant de 'GH 10' i 'Supervivientes' viu al municipi murcià amb el seu marit Borja i la seva filla de dos anys, allunyada de la televisió.

 

Almudena treballa en una empresa dedicada als locals d'apostes esportives a la ciutat i el seu company «és DJ i la veritat és que està treballant en hostaleria ... Tots dos tenen una vida normal, d'uns nois que viuen aquí a la costa de Múrcia i que estan treballant», ha dit el seu representant.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris