YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chiqui Martí sobre el club de striptease de Barcelona: «Serà un espai sensual, no sexual»

La ballarina ha apostat per locals com aquest assegurant que «amb més establiments com aquest passarien menys coses»

 
El local, que s'obrirà el dia de Sant Valentí, estarà situat a la Rambla de Barcelona | Ajuntament de Barcelona
 

Fa unes setmanes va esclatar la polèmica per l’obertura d’un club de striptease a Barcelona, que a més es convertirà en el més gran de Catalunya. L’establiment s’obrirà el 14 de febrer al número 17 de la Rambla de Barcelona. Tot i que no sembla un local típic per col·locar en mig de la Rambla de la ciutat comtal, fa anys que tenen una llicència concedida des de fa anys com a local autoritzat per fer espectacles de tipus eròtic.

L’establiment es dirà Dollhouse, tindrà uns 1.000 metres quadrats, una capacitat per a 400 persones i més d’una cinquantena de ballarines. L’Ajuntament de Barcelona s’ha oposat a l’obertura d’aquest local, però la regidora de Ciutat Vella Gala Pin ha assegurat a ‘RAC 1’ que «aquest local té llicència i això no es pot canviar. L’únic que podem fer és controlar que l’activitat sigui l’adequada».

Chiqui Martí | cedida

«Serà un espai sensual, no sexual»

‘RAC 1’ també ha parlat amb la coneguda ballarina Chiqui Martí, que serà directora artística i ballarina principal de l’establiment, i ha explicat que «la seguretat al local serà molt important. Les ballarines no es poden tocar. En aquest local no es podrà practicar sexe. Serà un espai sensual, no sexual».

La famosa ballarina de striptease ha explicat que al local hi haurà un xou continuat, amb barra i acrobàcia i també es podran tenir balls privats en format de ‘lap dance’. A més, ha assegurat que el Dollhouse «estarà obert a homes i dones, però només hi haurà ballarines». Chiqui Martí ha volgut aprofitar l’ocasió per aclarir que «a tothom que passi per la porta se li explicaran les normes».

La ballarina ha finalitzat reconeixent que actualment s’està vivint «un moment molt bèstia», però creu que aquest tipus de local, amb la vigilància i normés pertinents són un encert i ha defensat que «amb més llocs com aquest passarien menys coses».


Comentaris

envia el comentari