URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Chiquito de la Calzada pateix complicacions en el seu estat de salut

El còmic es troba ingressat a l'UCI a causa de la infecció que sofreix des que es va sotmetre a un cateterisme

Chiquito de la Calzada en una imagen de archivo
Chiquito de la Calzada en una imatge d'arxiu.| Cedida

L'estat de salut de Chiquito de la Calzada ha empitjorat en les últimes hores, segons ha informat 'Diario Sur'. Pel que sembla, l'humorista, que està ingressat a la Unitat de Vigilància intensiva de l'Hospital Carlos Haya, a Màlaga, ha sofert una sèrie de complicacions durant el seu ingrés i continuarà a l'UCI de moment.

A la nit del passat dilluns, Chiquito va ser traslladat a l'UCI per una infecció que va sofrir després de sotmetre's a un cateterisme per tractar l'angina de pit que va sofrir. Segons les primeres informacions, l'humorista es trobava estable, pendent d'evolució i els metges es trobaven estudiant la causa de la infecció que sofreix.

Es tracta de la segona vegada en menys d'un mes que Chiquito, de 85 anys, ingressa a l'hospital. El passat 14 d'octubre, va patir una caiguda al seu domicili per la qual va haver de ser rescatat del seu domicili de Màlaga pels bombers i es va veure obligat a romandre al centre hospitalari durant tres dies.

Van ser els familiars de l'humorista els qui van alertar els serveis d'emergències, ja que aquest no responia i no podien accedir a l'habitatge perquè tenia posades les claus des de l'interior. Encara que el seu estat no revestia major gravetat, es trobava desorientat i amb símptomes d'estar patint una deshidratació.

Greus problemes coronaris

Va ser pocs dies després d'aquest episodi, més concretament el 3 de novembre, quan va ser sotmès al cateterisme. Sobre aquest segon ingrés, la seva amiga Paz Padilla va enviar un missatge tranquil·litzador als seus seguidors, revelant que la raó d'aquest ingrés responia als greus problemes coronaris que sofreix l'humorista.

«Està conscient en una habitació a planta i la situació és de total normalitat», comunicava la presentadora de 'Sálvame' al seu programa després d'haver acordat amb la família de Chiquito parlar sobre el seu estat. Durant la seva intervenció, abans del cateterisme, va anunciar que el dissabte podria estar a casa.

No obstant això, les imprevistes complicacions que el còmic ha sofert en els últims dies han fet saltar les alarmes de nou sobre el seu estat real. De moment, no es coneixen més detalls sobre l'empitjorament que ha sofert.


Comentaris

envia el comentari