Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió

Christian Gálvez confirma els rumors i passarà en uns dies

El madrileny ja té els seus plans fets per a aquest estiu

Christian Gálvez torna a ser notícia. Aquesta vegada, les informacions no tenen res a veure amb la seva recent ruptura sentimental amb Almudena Cid o el seu posterior festeig amb Patricia Pardo. El de Móstoles té nou projecte laboral entre mans i ja se'n coneixen tots els detalls.

La nova aposta televisiva de Mediaset

Telecinco no para de fer girs inesperats a la seva programació. A la cadena li costa mantenir l'audiència últimament. Per això, ha decidit estrenar programa a l'estiu mentre la resta prefereixen aprofitar per estalviar costos de cara a la temporada que ve.

«Rialles, tensió, emoció i molta rivalitat en una batalla mai vista a la televisió», diu la veu en off de la primera promo oficial d'aquest programa.

Christian Gálvez estrenarà durant el mes d'agost el concurs Esta noche gano yo. El presentador no estarà sol al plató. Carolina Cerezuela l'acompanyarà en aquesta nova aposta televisiva de la cadena principal de Mediaset.

Primer pla de Christian Gálvez.
Christian Gálvez estrena programa televisiu aquest estiu. | GTRES

Fa més d'un lustre que la dona de Carlos Moyá va deixar de banda el seu paper a la pantalla petita per centrar-se de ple en la família. Tot i això, considera que els seus fills ja s'han fet grans i aquesta és una gran oportunitat per tornar a la feina.

Segons la revista Semana, desapareixerà el programa de Toñi Moreno, Dèjate querer, malgrat haver renovat per un mes més. El substituirà el nou concurs de la graella, que promet fer les delícies de l'audiència.

Els enregistraments ja han començat

D'acord amb la mateixa publicació, aquest nou format s'està gravant als estudis que Mediaset té a Villaviciosa de Odón des de fa poc més d'un mes. Allà, precisament, s'hi ubica el plató, que recrea un gran parc temàtic de jocs que serveix d'escenari per a Esta noche gano yo.

Patricia Montero, Belinda Washington, Rocío Madrid i Edu Soto formen part de l'elenc de concursants d'aquest nou programa. Miriam Díaz-Aroca, Jorge González, Michelle Calvó i Carlo Costanzia, també. La llista la completen La Terremoto d'Alcorcón i Ricky Merino.

Un concurs apte per a tota la família

El funcionament d'aquest concurs és senzill. Cada setmana, els equips, capitanejats per Christian Gálvez i la seva companya Carolina Cerezuela, s'enfrontaran a duels individuals.

Aquests els protagonitzaran dos concursants, un de cada equip. Les proves estaran relacionades amb cinc categories: força i agilitat, resistència, habilitat i 'coco', talent i tornada a la infància. En aquesta darrera, es reformularan coneguts jocs infantils que intentaran portar bons records a l'audiència des de casa seva.

A més a més, per donar-li una mica d'emoció, també hi haurà duels de capitans, que disputaran Christian Gálvez i la seva companya.

Finalment, la darrera prova grupal serà la que dictamini quin dels dos grups s'alça amb la victòria setmanal. Això implica ingressar a la guardiola l'import acumulat durant la nit als seus marcadors.

En la penúltima entrega, els dos equips s'enfrontaran i aquell que aconsegueixi guanyar passarà a la gala final. En aquesta, els components del grup competiran de manera individual i només hi haurà un únic guanyador.

L'afortunat en aquesta darrera entrega es farà amb el pot acumulat i comptarà amb el plaer de ser el primer guanyador d'Esta noche gano yo. Per a això encara queda temps, així que caldrà esperar i tenir una mica de paciència encara.