Muntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Christian Gálvez al·lucina: descobreix que Almudena Cid ja no està sola

Christian Gálvez s'assabenta d'on i amb qui viu Almudena Cid

Christian Gálvez viu una autèntica història d'amor al costat de Patricia Pardo. Des que va sortir a la llum la seva ruptura amb Almudena Cid, aquesta relació ha evolucionat a passos de gegant.

A finals de desembre de l'any passat, l'esportista i l'escriptor van anunciar que se separaven després d'onze anys de matrimoni. I encara que al principi tot apuntava que era una decisió de mutu acord, finalment sembla que això no és del tot cert.

En una entrevista per a 'El País', Almudena Cid va confessar que va ser ella la que va demanar al seu marit un temps, ja que sentia que la seva relació no era com abans. «He tingut un mal concepte de l'amor», admetia.

Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió
Christian Gálvez ha tornat a trobar l'amor | Mediaset

El que mai no hauria imaginat l'exgimnasta rítmica és que aquesta separació seria definitiva. «A Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions i ara ja té un perquè», va assegurar un familiar proper de l'esportista a 'Semana'.

A partir de llavors, Christian Gálvez va començar la seva nova vida lluny de qui havia estat la seva parella durant més d'una dècada. I és que, el cercle proper a l'actriu creu que aquesta ruptura es va produir perquè Gálvez ja havia començat el seu romanç amb Patricia Pardo.

Quan es va assabentar de la nova relació de l'escriptor i la periodista, Almudena va decidir abandonar la llar familiar que tots dos compartien a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte. Ara, però, Christian Gálvez s'ha quedat sense paraules en saber d'on i amb qui està vivint l'exconcursant de 'Masterchef Celebrity'.

Almudena Cid fa les maletes

Almudena Cid vol començar de zero. Tot i que està totalment destrossada amb la seva ruptura, l'actriu no està disposada que aquest dur revés a la seva vida acabi amb ella.

I el primer pas ha estat abandonar l'habitatge familiar. Encara que la mudança definitiva ha finalitzat fa tan sols uns dies, la veritat és que l'esportista ja fa molts mesos que no comparteix sostre amb Christian Gálvez.

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Christian Gálvez i Almudena Cid ja no viuen junts | Instagram

Segons el periodista Saúl Ortiz, Almudena portaria fora de la casa del presentador des de «finals del novembre passat». Aquesta dura decisió la va prendre ella mateixa en adonar-se que el matrimoni ja no era el mateix.

Un confident li ha assegurat al portal 'Jaleos del corazón' que, malgrat que Christian Gálvez li va oferir quedar-se el temps que necessités, ella va optar per posar terra pel mig per centrar-se en el seu nou treball a sobre de les taules.

A més, segons expliquen a aquest mitjà, Almudena només va agafar «el més imprescindible» perquè ella «mai va pensar que allò acabés en mudança».

Almudena Cid troba una nova llar

Des de llavors, Almudena Cid porta fent tombs d'una casa a una altra. Durant aquests quatre mesos, diversos familiars i amics han acollit l'exdona de Christian Gálvez a casa seva; una cosa que l'escriptor no s'esperava per a res.

Tot i haver trobat l'amor, per al presentador de Telecinco també està sent molt dura aquesta separació. Per aquesta raó, no li ha agradat gens saber que l'esportista encara no ha trobat un lloc fix on quedar-se.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez està molt preocupat per Almudena Cid | GTRES

Durant tot aquest temps, l'exconcursant de 'Masterchef Celebrity' ha estat vivint «amb els seus pares i també amb amics». Tal com li ha confessat aquest confident a portal del cor d''El Español', tant Melani Olivares com Daniel Muriel i la seva dona li han ofert viure amb ells.

I com que per a Almudena Cid està sent molt complicada aquesta situació, després de diversos mesos canviant de domicili, ha decidit buscar un pis per a ella sola.

Segons ha pogut confirmar aquest diari en exclusiva, l'exdona de Christian Gálvez ja s'ha posat fil a l'agulla i està mirant cases al centre de Madrid per començar la seva nova etapa lluny de la seva antiga vida.