Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez

Christian Gálvez descobreix de la pitjor manera l'error de Patricia Pardo

Christian Gálvez assisteix a la ficada de pota més gran de la seva parella

Christian Gálvez és feliç amb una dona que coneixem tots, la conductora d''El programa de Ana Rosa', Patricia Pardo. Christian decidia canviar de vida fa uns mesos quan després de més de 15 anys amb Almudena Cid, trencava la relació per sempre. Un matrimoni ben avingut i un dels més consolidats al panorama televisiu que es trencava quan ningú ho esperava.

El presentador d''Alta tensión' sap que la seva parella és una professional que ha de donar la cara cada dia. I és que la gallega està molt exposada des que Ana Rosa Quintana abandonés el programa al novembre a causa d'un càncer de mama. Així, la xicota de Christian Gálvez ha guanyat en popularitat i qualsevol opinió que aboca és mirada amb lupa per l'opinió pública.

Christian Gálvez assisteix avergonyit a l'error més gran de la seva xicota

Fa uns mesos, el gener, Patricia Pardo donava la seva opinió sobre l'elecció de la representant espanyola per a Eurovisió 2022. Recordem que al 'Benidorm Fest' hi havia diverses propostes que tenien moltes paperetes per sortir vencedores del certamen.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Patricia Pardo i Christian Gálvez caminant junts agafats de la mà pel carrer | Europa Press

Aleshores, la parella de Christian Gálvez va retreure a Chanel com a representant del nostre país al Festival. I és que pensava que no triomfaria, i sí que ho podrien fer altres candidates com a Tanxugueiras i fins i tot Rigoberta Bandini.

La periodista gallega va donar suport principalment a les primeres. I encara que no van ser escollides, sempre va tenir present que elles haurien d'haver estat les que participessin en el certamen el passat cap de setmana.

La parella de Christian Gálvez es disculpa després de l'exhibició de Chanel

Ara, després de l'històric lloc de Chanel dissabte a Eurovisió, Patricia Pardo donava la cara a 'El programa de AR'. Així doncs, la periodista ha assumit que va equivocar-se en el seu pronòstic per haver preferit altres candidates com les artistes gallegues.

Després de l'èxit aconseguit, Chanel ha enamorat gairebé tot Europa, fins als que no acabaven de creure que la hispanocubana podria defensar bé la seva actuació a Torí.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel Terrero va deixar retratada la núvia de Christian Gálvez | CatalunyaDiari

Patricia Pardo no ha pogut fer res més que descobrir-se davant la cantant en què pocs, com ella, van confiar al seu dia. Aconseguint el tercer lloc a Eurovisió, a set punts del segon (Regne Unit), i en boca de tots pel seu impecable xou, la periodista ha reculat a la seva manera.

«Et dono tota la raó en què cal recórrer als professionals», va deixar anar a Lequio, que valorava l'encert de RTVE després del 'Chanelazo'.

Així, la presentadora no pot negar el que és evident. «A partir d'ara hem d'aprendre la lliçó, jo la primera, i deixar-ho en mans de professionals. Perquè, al final, ens ha donat una bufetada a tota la cara, perquè els gustos van per una banda, i els professionals escullen per alguna cosa i saben a qui han d'enviar», reconeixia la presentadora.

Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall
Patricia Pardo trampeja el temporal després de ficar la pota amb Chanel | GTRES

«És veritat que cadascú té els seus gustos, i al seu moment tots ens vam decantar per una opció, la meva personal va ser Tanxugueiras, com tothom sap. Però, en cap moment, hem criticat amb duresa una professional com és Chanel», deia.

D'altra banda, al programa de Telecinco s'han referit a les crítiques dels presentadors de la RAI, quan es van referir a la nostra representant com a «la Jennifer López de saldo».

«Aquesta vegada podem dir 'Visca Espanya!', però no podem dir 'Visca Itàlia!'. Què li va passar al teu país?», li va preguntar Pardo a Alessandro Lequio. Així, aquest es va disculpar com a 'paisà' de la nació esmentada: «Jo, ho sento, no m'identifico amb aquests comentaris».