Almudena Cid i Christian Gálvez

Christian Gálvez destapa les mentides que ha explicat Almudena Cid i diu la seva veritat

Christian Gálvez no està disposat a callar més

Christian Gálvez ja no pot més. Està fart que tothom parli sobre la seva separació.

El presentador de Telecinco ha volgut respondre a totes les acusacions que la família d'Almudena Cid ha dit sobre ell durant aquests dies.

Des que el programa Socialité va destapar la seva relació amb la periodista Patricia Pardo, hi ha hagut molts rumors al voltant d'aquesta nova parella.

Una persona molt propera a l'exgimnasta rítmica va dir a Semana que ningú del seu entorn no s'esperava aquesta notícia. «Tots els que l'estimem estem sorpresos».

Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió
Christian Gálvez està fart de tantes mentides. | Mediaset

Segons diu aquest familiar, Christian Gálvez «la va deixar de manera sorprenent i sense explicacions»; una cosa que per a ells «té un perquè». Els pares d'Almudena creuen que ell i Patricia «ja estaven junts» abans que l'escriptor deixés a la seva filla.

Però, fonts properes al presentador l'han defensat, desmenteixen algunes de les paraules que els familiars de l'actriu han dit en aquesta popular revista.

Christian Gálvez desmenteix les paraules de l'entorn de la seva exdona

Christian Gálvez no ha volgut perdre més temps i, cansat de les mentides que s'estan explicant, ha decidit dir públicament la seva versió del que ha passat.

El presentador de Mediaset entén que l'entorn de l'actriu estigui molt dolgut per com han passat les coses. Tot i que el matrimoni ja feia uns mesos que estava trencat, per al cercle proper de la seva exparella ha estat tot molt «precipitat».

Ells consideren que el mostoleny «no ha tingut cap sensibilitat ni respecte» a l'hora de mostrar públicament el seu amor per Patricia Pardo.

Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez
Christian Galvez no vol amagar la seva relació amb Patricia Pardo. | Catalunya Diari

Després d'aquestes polèmiques declaracions, Christian Gálvez «no surt de la sorpresa». Per això, ha volgut aprofitar per desmentir algunes de les coses que la seva exfamília ha dit públicament.

Segons ell, no tot allò que s'ha explicat és exactament la realitat. «Les coses van aconseguir la millor de les intencions i sense enganyar», han dit fonts properes al presentador. Segons ells, Christian mai va voler fer mal a la seva exdona.

A més, van dir que els temps de la història no són els correctes. Els familiars d'Almudena el van acusar d'haver començat la relació amb la periodista abans de posar fi al matrimoni.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Christian Gálvez ha tingut molt en compte els sentiments de la seva exparella. | Instagram

El mateix Christian Gálvez ha desmentit aquestes paraules. Fonts properes al periodista diuen que tot es va fer «com calia» i tenint molt en compte els sentiments de l'altra persona.

Per la seva banda, Almudena estaria molt molesta amb els seus familiars per les declaracions que van fer a la revista Semana. Aquesta font explicava que l'exparticipant de Masterchef Celebrity «no va aprovar que la família parlés». «No vol fer pena ni llàstima per res», ha deixat clar.