Muntatge fotogràfic de Christian Gálvez i Jorge Javier Vázquez.

Christian Gálvez, molest amb Jorge Javier pel que va dir en directe a Telecinco

Christian Gálvez, sorprès amb un comentari de Jorge Javier Vázquez sobre 'Alta tensión'

Christian Gálvez, conegut presentador de Telecinco, es va quedar atònit després que Jorge Javier Vázquez deixés en ridícul la promoció del nou horari del programa que lidera, 'Alta tensión'. Ho va fer en directe a 'Sálvame', que s'emet just abans. 

El concurs de Telecinco estrena horari i s'emet de dilluns a divendres, després del programa de 'La Fàbrica de la Tele'. El primer que 'Alta Tensión' començava a les 20:00 hores, Vázquez no es va mostrar gaire simpàtic quan va donar pas a Christian Gálvez.

Quan el curs televisiu torna a la normalitat, amb l'arribada del setembre, les cadenes acostumen a reajustar la programació. Així, qualsevol canvi que es produeixi sol ser notícia, com ara el del programa 'Alta tensión', que ha passat a horari de tarda.

En aquest cas, l'estratègia de la cadena de Fuencarral és clara. Volen passar per davant de 'Pasapalabra' (Antena3) al rànquing de les audiències. Una tasca que, com s'ha vist en els darrers mesos, és força complicada.

Per fer conèixer el canvi d'horari, Christian Gálvez va visitar el plató de 'Sálvame'. Minuts abans que comencés 'Alta tensión', el presentador va estar xerrant amb Jorge Javier, que era l'encarregat de donar-li pas.

El dard de Jorge Javier Vázquez a Christian Gálvez

«Escolta, ho passo molt malament veient-te. Perquè n'encertes poques», li etzibava Jorge Javier davant la seva mirada sorprenent. «Ah, sí? Doncs per aquí algú ha participat i l'ha encertat...», va assegurar Gálvez amb la intenció de defensar el format que presenta cada tarda a Telecinco.

Malgrat tot, Jorge Javier va seguir pel mateix camí i no va tenir pietat. El presentador de 'Sálvame' va tornar a deixar anar una perla que va deixar en dubte la importància del concurs: «És complicat, eh...».

Mentrestant, Christian començava a estar intranquil i seguia defensant 'Alta tensión'. Així, ho va retreure al seu «company»: «Sí, tu creus?».

«És divertit!», afirmava Gema López, que aquest estiu ha estat en una de les promocions del programa. Li va intentar donar un cop de mà després del dard del català. 

«A veure, és complicat... Però et piques molt jugant. Em poso nerviós amb les cançons», va contestar Vázquez després d'adonar-se que no estava sent gaire simpàtic amb el seu company. 

«Aquesta és la gràcia, que tothom pot participar i gaudir», sentenciava el conductor de 'Alta tensión' per canviar radicalment d'assumpte presentant a Quicky. Aquesta és una exconcursant que l'acompanyava en directe com a part de la promoció del programa.

'Pasapalabra' arrasa davant 'Alta tensió' al començament del curs televisiu

Al seu torn, aquest dilluns es posava en marxa el nou període televisiu. La graella ha estat plena de canvis horaris i de diferents estrenes.

Telecinco ha canviat l'hora d'emissió de 'Alta tensión', el concurs de Christian Gálvez, a la franja del vespre perquè s'enfronti a 'Pasapalabra'.

'Alta tensió' va aconseguir un 11,9% de quota de pantalla amb 1.128.000 espectadors de mitjana. 'Pasapalabra' guanyava amb comoditat, amb un 21,5% i 2.016.000 espectadors, segons les dades de Kantar Group proporcionades per Barlovento Comunicación.

Amb tot, Telecinco va arribar a unes dades d'audiència discretes amb la primera part de 'Retorno a la Última Tentación'. Va aconseguir un 11% amb 1.596.000 espectadors. Més tard, els dos nous episodis de la sèrie 'DOC', un 9,6% amb una mitjana de 885.000 espectadors.