Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez

Christian Gálvez i Patricia Pardo, assenyalats: a la llum el secret que volien amagar

Christian Gálvez i Patricia Pardo han decidit no amagar-se més

Christian Gálvez i Patricia Pardo estan farts d'amagar el seu amor. Des que es va fer pública la separació de l'escriptor i Almudena Cid, la parella ha decidit anar a poc a poc amb la seva relació, però sembla que això ara ha canviat del tot.

Amb una Almudena Cid trencada pel dolor i recolzant-se en la seva feina i els seus éssers estimats, han arribat les imatges que confirmen el que és ja un secret de domini públic.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez i Patricia Pardo no amaguen el seu amor. | CatalunyaDiari
 

Aquest cap de setmana, la parella ha passejat el seu amor pels carrers de Madrid i a la vista de tothom. «Christian Gálvez i Patricia Pardo protagonitzen aquest passeig romàntic», anunciava Nuria Marín tot just començar l'emissió de Socialité d'aquest diumenge.

Aquest nou pas en la relació de Christian Gálvez i Patricia Pardo s'ha produït just després de la romàntica declaració d'amor que l'expresentador de Pasapalabra li va dedicar a la seva parella al seu programa de ràdio.

«Parlant d'estimar, algú a qui estimo va dir aquest dilluns que si són roses, floriran. I a tu, Paty, a tu et dic que són roses. Que penso regalar-les i cuidar-les tant, que tindrem el roser més bonic de Galícia».

Christian Gálvez i Patricia Pardo passegen el seu amor

Christian Gálvez i la presentadora d'El programa de Ana Rosa han fet un pas més en la seva relació. Tal com va informar Socialité diumenge passat, 13 de març, la parella s'ha deixat veure junta pels carrers de la capital.

«Aquesta seqüència es produeix al centre de Madrid, on hi ha milers de persones passejant», ha assegurat el reporter. «Ja no els fa gens de por, ja no volen amagar-ho perquè estan orgullosos del seu amor. Per això, fixa't com van agafats de la mà».

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Foto de Patricia Pardo i Christian Gálvez passejant junts agafats de la mà pel carrer. | Europa Press
 

Javier de Hoyos va voler destacar un detall que li va cridar especialment l'atenció. En tot el vídeo, no hi ha ni un sol moment en què la parella es deixi anar la mà. «Jo soc molt d'anar amb la meva parella de la mà, però arriba a haver-hi moments impossibles».

Però el periodista creu que ha trobat la solució: «Jo crec que són conscients que els estan gravant i els ve de gust que els vegem així».

Tot i no amagar-se, tant Christian com Patricia han pres la decisió de continuar guardant silenci davant les preguntes dels mitjans de comunicació.

Les xarxes socials carreguen contra Christian Gálvez i la seva nova il·lusió

No sempre pot ploure a gust de tothom, per això aquest divorci mediàtic ha dividit Espanya en dos. Mentre uns donen suport a l'exgimnasta rítmica i empatitzen amb el seu dolor, uns altres, en canvi, creuen en aquesta nova relació.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Foto de Patricia Pardo i Christian Gálvez passejant junts agafats de la mà pel carrer. | Europa Press
 

I com no podia ser d'una altra manera, les xarxes socials són un bon exemple d'aquesta realitat. Molts usuaris han volgut opinar sobre totes les mostres d'amor que tant Christian Gálvez com la mateixa Patricia Pardo s'han començat a dedicar públicament.

Hi ha diverses persones que, com la família d'Almudena Cid, consideren que el seu festeig va començar molt abans del que ells han explicat.

«Christian Gálvez s'ha separat fa tres mesos de la seva dona després de molts anys de matrimoni i... Em crec que s'ha enamorat en només tres mesos? Quines banyes que li ha posat el pocavergonya», ha escrit un usuari de Twitter.

Altres, en canvi, han volgut destacar l'actitud «altiva» de la parella de l'any. «Fan bona parella, tots dos són altius i es creuen que saben més que ningú. Almudena Cid és més noble i senzilla, malgrat tenir més mèrit que els altres dos junts».