Fotomuntatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez.

Christian Gálvez i Patricia Pardo confessen la notícia de l'embaràs a la seva família

La parella podria fer el gran pas

Per a Christian Gálvez, aquest any està sent molt especial. I és que després de separar-se definitivament de qui havia estat la seva parella durant més d'una dècada el mes de desembre passat, Almudena Cid, el presentador tornava a il·lusionar-se.

I la qui li va robar el cor al de Móstoles va ser Patricia Pardo, col·laboradora d'El programa de Ana Rosa. Tots dos van començar una relació el mes de febrer passat i, des de llavors, l'amor entre ells cada cop és més gran.

De fet, una bona prova d'això és el fet que fa poc tots dos han fet un pas més enllà en la seva relació. Se n'han anat a viure junts en un luxós habitatge situat al nord de la ciutat de Madrid.

Sens dubte, la parella va per bon camí. Quin serà el proper pas que faran? La veritat és que tot apunta que Christian Gálvez i Patricia Pardo ja podrien estar preparats per tenir el seu primer fill en comú.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
La parella va començar la seva relació el passat mes de febrer. | Europa Press
 

Christian Gálvez i Patricia Pardo podrien convertir-se en pares

Quan va sortir a la llum la notícia de la separació entre Christian Gálvez i Almudena Cid, tots els mitjans no podien evitar preguntar-se quin havia estat el veritable motiu. Molts rumors van assenyalar que el presentador havia pres aquesta decisió perquè havia refet la seva vida al costat d'una altra dona.

Tot i això, al final es va revelar que una de les possibles causes que el matrimoni posés punt final a la seva història d'amor hauria estat el tema de tenir fills. I és que per al de Móstoles convertir-se en pare és un dels seus somnis més grans, però no va ser possible perquè l'actriu no estava preparada per viure la maternitat.

Ella mateixa es va sincerar en el seu moment sobre convertir-se en mare al programa Viva la Vida. «Sentia que la societat m'empenyia a ser mare i jo encara no sabia si estava preparada o no per ser-ho. Sentia tanta pressió que fins i tot vaig arribar a tenir malsons, ho vaig passar realment malament», va explicar.

Així mateix, no estava disposada a deixar de banda la seva carrera com a esportista professional, que aleshores estava al seu punt més àlgid. Tanmateix, quan estava disposada a fer aquest gran pas, sobtadament, Christian Gálvez no va voler seguir amb el seu matrimoni.

Però ara que el periodista manté una relació molt seriosa amb Patricia Pardo, aquest desig es podria complir molt aviat. Tot i que la presentadora ja té dues filles, Aurora i Sofía, fruit del seu matrimoni anterior, està més que disposada a passar novament per l'experiència de la maternitat.

El primer objectiu de la feliç parella era anar-se'n a viure junts, però ara s'està començant a rumorejar que podrien fer el gran pas, una cosa que els faria molta il·lusió. Però, de moment, tots dos no han confessat obertament que a curt termini es convertiran en pares.

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
Christian Gálvez i la presentadora voldrien fer aquest gran pas. | Telecinco
 

El desig d'Almudena Cid de convertir-se en mare

Per part d'Almudena Cid, la veritat és que fa uns dies va parlar amb El Mundo per revelar si tenia intenció de ser mare algun dia. I com va assegurar ella mateixa, sí que li agradaria quedar-se embarassada.

«Els periodistes realment saben què escriuen? Ho dic perquè jo he llegit de tot. Per exemple, que no vull ser mare», començava dient. «I no és així», aclaria.

«La gent parla de la teva vida personal sense saber... I és al·lucinant!», deia. Per això, potser en un futur no gaire llunyà tindrem, per una banda, un bebè de Christian Gálvez i Patricia Pardo i, de l'altra, un altre d'Almudena Cid.